Gothia Cup 2007

den bästa veckan i mitt liv hittills. HELT SJUKT : D

söndagen började med att installera sig och sen ta spårvagnen till Heden för att skriva in oss och sen bar det av till LISEBERG :D fick ett rosa åkband för hela veckan , haha.
måndagen började med att man fick gå upp och göra frukost, sen vare väl chill , lunch och dags att gör sig kar för första matchen mot norska Lillhammer, på Bergsjövallens enda Konstgräsplan. vänster yttermittfältare och lagkapten. vann matchen, 2-1. konstgräset hindrade inte mig från att glida;D  På kvällen blev det invigning på Ullevi, fräääääckt. en som friade till sin flickvän! mycket mycket gulligt.  
tisdag; match mot ett tyskt lag, nog det lamaste laget jag varit med om. men iaf så vann vi med 3-0 och det var väl bra. skulle vunnit med typ 7-0 men jaja. har för mig att det var liseberg denhär kvällen!
onsdag; match mot svenska Mohed och vi vann med 2-0. deras målvakt blev utvisad, här första matchen som innemitt tsm anna. efter här blev det grimbo för att spana in juniorerna som vann och sedan Heden för att spana in vittsjö som också vann. efter all fotboll begav vi oss på shopping i nordstan, hitta ett par jeans och skor! sen liseberg igen.
torsdag; slutspels match mot engelska Colchester, sextondelsfinal, vi vann med 3-2. efter att ha blivit halvt nersprungen av en ångvält. chockerade henne med att Inte trilla, starkt gjort. senare mot kvällen begav vi oss till Heden för att spela åttondels final mot Umeå södra, tyvärr förlora vi här, 5-1 ; ( men att komma till åttondelsfinal var mycket bra. vi spanade in vittsjö som vann sin match. mot kvällen blev det mest flummeri och trams. se vem som kunde vara uppe längst, fast vi beslöt oss sedan allahopa för att gå och knyta oss. var väl runt en halv fyra.
fredag; upp och packa, kolla j-laget som vann 1-0 via straff lagd av Berra! sen var det partille shoppingcenter som gällde, hittade en klänning, trosor, tröja och ja typ hängsleshorts ;D fina inköp. begav oss till Heden för att sen juniorerna åka ut i semifinal på straffar mot kroatien : D okej det var inte så kul, men kroatien är ju kroatien. sedan var det raka vägen hem, och runt 23 tiden var man hemma i sin egen säng. skönt men man saknar det ändå.

- domaren hur mycket är det kvar ?
- one and a half minute.
Myggan; vad betyder det?

moa; är det kyckling?
anna; (lite smårr ironisk) nej det är gris.
moa; jaha det liknar kyckling.


GREJ OF THE DAY.  (100kr delas ut till någon som gjort något speciellt, fattigare blev Jörgen Brink)
Robert Schelin
, för att ha tagit oss till gothia.
Moa Persson, anledning har jag glömt.
Emma Unkuri, hattrick mot tyskarna
Denise Olsen, nickmål mot Mohed.
Och till slut fick hela laget Grej of the day. men vi ska få annat än 100 kr ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback