you and me and a bottle of wine.

igår var det modevisning för hela slanten. snubblade på genrepet så var sjukt nervös ju. men det gick ju alldeles utmärkt sen! hade dock inte förväntat mig så mycket folk, speciellt inte kepsmannen! men överallt där det är gratis finns han ;O bilder finns på bilddagboken. det var iaf en väldigt lyckad visning!

var på praktik idag. hade inte allt för mycket att göra iaf, haha! lunchade med emma, alltid lika trevligt ju. fick även sluta lite tidigare så då begav jag mig till skoog, han hjälpte mig med lite bilder;D yeeey! men när jag gick ut från honom varjag mindre glad, det SNÖADE. allvarligt talat inte NU ;o

imorgon är det malmö/amiralen -> mile kitic. om vädret tillåter vill säga, men jag hoppas för nu har jag bestämt att jag ska med och jag har laddat, ja precis..
ännu en skoldag att ta sig igenom imorgon bara, så godnatt =)

4 seasons

Ikväll är det modevisning som gäller, @Barbacka (bakom stationen i krstad), 19:00 :D 
handlar om det 4 årstiderna, kom och titta :D 

i could be your girlfriend

okej, igår blev det elvira trots att jag sagt nej hela veckan, typiskt! Men det var en oerhört rolig kväll med lite för mycket av det goda som vanligt, haha. idag däremot är något helt annat, man har ju precis börjat känna att man lever, och så ska man såklart skriva arbete en sånhär dag, jippie!!
imorgon är det en heldag med ettorna, styla och fota.. måste få tag på glitter, hjälp!
 

florist för en dag.

Idag var vi och hälsa på hos floristerna, wiiie det var kul. kanske skulle satsat på det istället?; haha , gjorde ett diadem och en mini bukett till uppsättningar! grr, snygga.
Igår fick jag frågan att följa med till Skövde den 11-12 april :D frisörernas egna mässa. JAAAAAAAA, resan betald, rum och festbiljett. jag vill ha april nu.
något annat jag gjorde igår var att övernatta i perstorp hos Janina, haha vi hade iaf kul :D tacktack.
nu ska jag snart ta bussen till madde, ikväll är det gört & bört kväll, hahaha! så mer update kommer senare eller imorgon. =)


image22

don't stop the music.

då var det onsdag idag igen. seg dag i skolan, gjorde en drömsalong & ett skyltfönster med sarah, haha det låter lite knäppt men det var helt okej. slutade tidigare och begav mig till syrrans jobb, hjälpte henne med lite listor, blivande sommarjobbet? varför inte. köpt en ny mp3 idag med, ÄNTLIGEN!
btw, igår tog sandra körkort, (fett) GRATTIS!
har gjort mina val till trean också, psykologi-A och småföretagande. kulkulkul, :)

nu ska jag äta och kolla på antingen yrrol eller sunes sommar :D


image25


och jag vet varken ut eller in.

måndag igen och jag är så sjukt trött. var ute och sprang idag efter skolan, yes jag klara hela runda fan vad ja är bra. borde springa imorgon, men har ju både idrott och träning, jaja får se ! annars har jag mest slängt bort dagen på absolut ingenting. jag kunde gjort så mycket läxor men icke. det är väl klart varför skulle Jag?
måste nog krypa ner nu.

- grattis på 18 årsdagen alicia, och denise på 16 årsdagen
Och Grattis emma till nya jobbet.

jag vet att det löser sig, det gör det alltid. det är du värd, du har ingen rätt att må dåligt.
det är du absolut inte värd. du är mycket bättre än så, rätt ska va rätt. e,d.

;Bonnier Nygren jag saknar dig, oss.

image22


money makes the world go around'

igår spenderade jag dagen med Emma. Vi fixade lite saker på stan, hata bankmänniskor som läxar upp en i något man redan vet. hallå? sen fikade vi och körde runt lite tills vi beslöt oss för att åka hem till emma. käkade och tog det lugnt, sen plockade  vi upp ana och hyrde film, scary video och heartbreak hotel. mycket trevlig dag/kväll.
Idag så var det träning, styrka och löpning, usch fy, det var iofs gött men löpningen var bara för mkt. givetvis så sträckte jag mig ;| rätt så onödigt. men sånt som händer!

ikväll är förövrigt ett fett frågetecken?. kanske biljard med ana & emma, ngn mer som är sugen? haha! får se hur det ser ut med skjuts och dylikt. annars blir det väl bara film som vanligt. jag måste verkligen hitta ngt annat att sysselsätta mig med.


Money makes the world go around
People will be people always
Baby what comes up comes down
This I know, so here I go
Do you love me, love me?

fire in my eyes and boys on my mind'

praktik idag, seeegt i början men sen så! cilla bjöd på mat, asia corner, mmh, haha! 
färgat håret på mamma ikväll, askig i längderna och vioeltt i botten, haha hon gillade inte det där framme men där bak var det precis som vi tänkt oss så fick dra lite slingor framtill för att dämpa det mörka just längst fram! imorgon ska vi klippa det också, och jag ska färga håret på paaappa, jag längtar, ska dock klippa av det direkt när jag kommer men ändå haha!!
efter allt det stöket ska jag spendera dagen/kvällen med Emma Dahl, mjaaau;)

grattis på 18 årsdagen daavid, mmh puss


image22


wooopsy

uhlalalalaaaa.. hej hopp! idag hade vi färgkurs med goldwell, kvinnan som höll i detta var NORSK, jag upprepar NORSK.. jag förstod inte riktigt allt hon pratade på om, bara nickade och log:D haha! inte jättespännande menmen. igår drog hårdträningen igång, skulle springa en minut och vila en minut TIO GÅNGER, jag var nära på att spy tre ggr minst.. sen 25 armhävningar & situps, fotboll, 20 armhävningar & situps. jag kände varken armar eller ben igår kväll, haha.. imorgon är det löpning 18:00, men jag har ju praktik, höhöhöööö.. grattis laget, 9 km, en runda på 3 km ska springas en gång för att visa var den är, sedan två gånger på tid, HAHA ! btw; vi har en ny tränare. anteckna!

btw en sak till, på fredag ska jag färga pappas hår :D haahaha.

New haircut.

weeeeeeeeo, idag har jag färgat håret (igen) och klippt mig, inte jättemkt, men ändå, haha! Tack Malin.. Missade dock samhällen och svenskan, men det gör ju inget ;) äter min alldeles egna pastasallad nu, så god är vår mat i skolan när jag tar med mig egen sallad, mohaha! jag är ändå inte kräsen, märkligt. antar att man blir trött på den maten eftersom att det alltid är samma ;o nog om de. bara matte kvar sen är denna dagen också över! ikväll blir det möte med fotbollen & träning, innan det ska jag hinna spana in syrrans slott, *avis* ..
en sak till, jag vill ha en ny mobil, haha!! men det är ett senare problem ;D
idag har jag även anmält mig till studentkommitten, wiiiiiie ;D nej nu ska jag fortsätta käka.. pusshej

image24

jag ska ha nr. 11 av dig D.

yeees, igår var det tacokväll (pokerkväll), haha, hos bonnier.. det var gott, mättande , kul och mys. tack girls för en underbar kväll... kul hade vi iaf, haha! snarkade hela natten hos bonnier och idag var att bege sig till osby och kolla på fotboll.. gick inte så bra för mitt kära lag, gick inte vidare från gruppen ;o det funkar inte utan mig, haha! sen var det en snabb runda hem och sen qpoolen med käraste david, och hans "alle" (alexander) , denise hakade också på. "inte förrens jag får 11 av dig david!" haha, grrr ;) det var iaf en mycket trevlig kväll =)

imorgon blir det lite läsande i svenskan såklart, gud jag orkar inte!
nu blir det film och däcka , tack och hej leverpastej.

image23

blå

yeeeeey, idag gick jag upp halv åtta och tog på mig joggingkläderna och joggingskorna, dags för en morgon joggingtur :D dock var det sjukt jobbigt så fick gå en bit , haha men ändå! det är en bra början.. sen var det praktik, najsnajs.. lite seegt dock men ja! köpte wax, lera och hårspray, äntligen! imorgon är det skola , sen kanske qpoolen -> simma med syrran. och taco på kvällen(?)

nu ska jag räkna lite matte, sen kolla på miss secret agent 2. godnatt !

jag pallar inte trycket kompis.

fyfaaaaan vad jobbigt med tidiga mornar, speciellt när man stiger upp 05.45 *snaaaark* , haha . men deet var en slapp & trevlig dag i skolan, tack & lov!
efter skolan blev det en lååång fika med Emma och att skratta löser väl alla problem? ;) haha. dock blev jag jävligt irriterad när jag upptäckte att cafehörnan hade stängt :O menmen, bättre lycka nästa gång .
efter en underbar fika med dahlle (stavningen), så mötte jag upp madde i qpoolen, dags att ta tag i tränandet och siiiimma, ca. 45 minuters sim och "skvaller" . . något vi ska se till att göra varje vecka !
dessutom bestämde jag och Emma att vi skulle bara gymma, biff nästa ? jotack ! haha. och igår fick vi reda på att vi ska springa tre torsdagar i rad, haha klockan 18.00, så jag slipper, tacka praktiken. men ska ta tag i det själv och göra det hemma(?) jag lovar ,


muppjävel.

beeptest borde inte få finnas, puh vad jobbigt.. men det var iaf inte det värsta idag, utan det var när jag upptäckte mitt IG på loggboken, så jävla mycket energi och tid som jag la ner på det påstod hon att jag inte reflekterat tillräckligt mycket :O ge mig IG i svenskaB så blir ju iaf du nöjd, aaaaaaaaaarh! sen blir ju inget lättare av att mamma bölar, nej men vafan så länge jag klarar mig från IG är det väl fan lugnt? inte det nej, minst vg, skjut mig. ser ni mig inte mer innan sommaren så är det för att jag pluggar!!!!!

förövrigt är det dags för fotbollsträning ikväll igen:D vilket innebär att jag äntligen ska få träffa emma, TACK&LOV; i need you right now.  (: haha bara genom att kolla på henne dör jag av garv, och alla underbara tunnlar jag gör på henne, haha! du är jävligt bra!

image22


don't you know

sådärja, då var sista dagen av lovet också över.. Ångest.se! jag orkar inte, och vems ide var det att vi skulle börja en tisdag, då man har idrott första lektionen och just imorgon ska vi ha BEEPTEST, jippi verkligen!! och det värsta är väl att man ska gå upp halv sex, rena mardrömmen men jag vänjer väl mig snabbt. nu ska jag ta ut hunden en runda och sen ska jag bädda ner mig.

förresten idag slutade jag med godis, kakor, chips och allt sånt ni vet. nu  är det hårdträning som gäller, visst madeleine? haha eller hur ;)

image17

hahahah

DET HÄR ÄR TJEJLISTAN 07-08 - FEGT OM NI INTE GÖR DEN!

1. Vilken BH har du på dig just nu? En svart
2. Vilka trosor har du på dig just nu? Ett par blå/gula med tre kronor, hahaha 
3. Är du nöjd med dina bröst? japp;D
4. Är du nöjd med din röv? jadå
5. Uppsatt eller utsläppt hår? kort - utsläppt, långt-uppsatt. 
6. Hur skulle du beskriva killen/tjejen som du just nu tycker om? tkr inte om ngn. 
7. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta? utseendet, ögonen, kroppen o kläderna, haha (; 
8. Vad är din åsikt om homosexuella killar? homo som hetro eller nåt sånt.
9. Vart vill du helst bli kysst? Munnen
10. Och om inte där? grr.. halsen funkar väl, ahah ;D
11. Har du några snygga killkompisar? Jodå!!
12. Har du kysst någon av samma kön? Javisst
13. Vad är ett plus på motsatta könet? Att han är charmig.
14. Vad är ett minus? jobbig?
15. Har du sex med strumporna på? hahahah;D
16. Vad är det pinsamaste du har gjort under sexakten ? hmm:S
17. Vad är det pinsammaste den andra partnern har gjort? hmm:S
18. Är du en hejjare på att kyssas? Det är väl klart ;)

***************

igår spenderade jag hela dagen med madde, haha det var ett tag sen men kul var det.. köpte godis , 1kg ;o haha. och en stor mille på donkan, pina colada, gottgottgott.. sen kollade vi på lite filmer, slutet på music & lyrics, the holiday, helens små underverk, slutet på highschool musical1 och halva highschool musical 2 =) 
förövrigt är det en seg dag idag, jag hatar söndagar.. får se vad man ska hitta på, träna lite hade ju nte varit fel. men tjena, haha! får väl ta en långprmenad med Lilly sen, alltid nåt ju! ;D
och imorgon åker frida.. jag vet att jag tjatar om det men ändå!

 

du är du.

igår var det avskedsfest för Frida och det var kallt;D haha. jag hade iaf kul och avrundade kvällen vid halv tre efter att ha städat och dansat sista dansen med fritte.. under kvällen tog david hand om lekar, fråååågesport, haha kul! "Vad heter fridas sjukdom?" - Kondylom;D
"Vad heter frida i andranamn?" - Alf & Benny..
haha, vi fick iaf ETT rätt av tio det är alltid nåt! och jag kommer sakna frida, ett helt år ska hon vara iväg. vi skulle ju spela ihop detta året men nej inte det nej! men man vet ju aldrig med frida, rätt som det är dyker hon kanske upp nån gång snart igen:D

idag har jag städat ovanvåningen :O chocken! även mitt rum, jag är nöjd. 2008 börjar braaaaaa.. nej nu kommer madeleine hit. aaaadjö!

nytt år, ny design!

haha, eller hur! blev inte stan idag, tack & lov , all den här snön liksom, mysigt på sätt och vis.. så idag har jag bara slappat framför tvn, det behövs ju det också, haha. haft två klippningar också dessutom, drop in! ;D förövrigt har jag höjt klippriset; 150;- så det så. dessutom har jag beställt en bikini idag, men man var tvungen att beställa för minst 200 kr, jahapp idiotregel, ha! så fick ta ett linne ur högen, nu kommer det kosta mig dubbelt så mycket som jag hade planerat, grrrr..
ja just det dahl skulle med imorgon, måste ringa henne nu och kolla det! adjööööö

I can show you all the places, you've never been.

hur patetisk får man lov att vara? jag vet inte, men släpp det där nu. lättare sagt än gjort, jag vet, jag vet. jag är liksom fri och lycklig. men det är ändå det där lilla extra, javisst du ja. okej snart övergår dethär till värsta utlägget, nej tack.              , men åh i wish, 2008 give some piece of that you know.

innan jag går över till ett patetiskt, gnälligt offer byter vi ämne til shopping, för det har min dag bestått av! köpte ett par jeans, en kjol, en jacka, ett linne, ett par leggins, ett par skor och fyra filmer, ahah! Ändå är jag fortfarande rik, rea&presentkort är finemang.
imorgon blir det stan med Janina, fredag stan med sickan och fixa ket, sen är det feeeest!

välkommen in i värmen

2008? jahapp vad innebär dethär året, 18 och körkort, det räcker

iaf igår hade vi lite partaj i vittsjö och jag är fortfarande så jävla irriterad innerst inne. hej vi vill att ni bjuder in 47823572 människor, kommer utan att hälsa, går utan förvarning osv. men efter många om och med blev det torget ändå, blöö.. okej det var trevligt att träffa folk och så, det där vanliga, få lite raketer på sig , bli nersprutad av sina vänner med champange! dock frös jag ihjäl med min skinnjacka, fet kebab innan hemfärd och sängen 01:00! riktigt kul, däremot tkr jag mer synd om gunnar som missade bussen men du hade iaf din käraste bredvid dig!

vad har vi att säga om 2007? dålig sommar, kul men trist väder. siesta, pricken över i:et. EMMA DAHL flyttade hem igen, tacktacktack! lörby var ju kul, och allt annat.

låt oss se vad 2008 har att erbjuda; skottår!