takin' back my love

vilken härlig dag det varit idag, direkt efter skolan blev det en chicken fenix med nathy i solen.. =) sedan massage hos syrran och efter det tog jag en runda på stan.. och sen mötte jag upp sara så drog vi till madrix och satt där i solen, sen dök folke, august, emelie och anna upp och efter att suttit där i solen hela dagen blev det fotboll på österås, 1-1, bättre än förlust såklart men bättre kan vi :D

sitter och funderar på morgondagen, om jag ska med sara & frida till lund, hade verkligen varit skitkul och göra det men tror faktiskt inte jag pallar, haha..  blir iaf kingan som en avslutning, låter som att det är mycket folk som ska dit , kul :) dessutom är det långhelg och långledigt som gäller , ME LIKE ;D hahahaha.. nu ska jag sova. god natt :)




valborg 07'

46 dagar

lepa brena live i fredags var riktigt bra, har iofs sett henne förr men man kan aldrig få för mycket av henne, =) synd bara att hon sjöng så mkt ny musik som vi inte kände till, men de gamla goda klassikerna var riktigt grymma :D lördagen blev faktiskt lugn efter många om och men, kolla film med bonnier, dock somnade jag under andra filmen (: söndagen bestod av hemskt mycket fotboll, och jag har nog aldrig hatat en domare så mycket i hela mitt liv. jag fick knappt nudda deras spelare utan att de fick frispark :p och ifk förlorade senare på dagen mot  dif. på kvällen blev det lite film och mys, alltid lika trevligt =) idag har vi varit hos floristerna och fixat lite blommor, man börjar bli lite smått grym på de nu, haha eller inte ;p väl hemma igen fick jag ta igen lite sömn innan träningen.. blir bara skola imorgon och på onsdag sen är det långledigt, och valborg på torsdag, vad händer då? kingan? tjaa.. vi får se :) nu är det nog läggdags för mig, jag är fortfarande trött.. byebye :)



4

vad är oddsen att vi har hårdträning när jag bestämmer mig för att träna? styrka och kondition. har ganska ont i kroppen idag :P höjdpunkten var att sara martinsson hittat ner, det var kul.. blir hbg med den filuren imorgon :) det enda är att jag har nog fått feber under dagen (och nathy jag skämtar faktiskt inte ;D) så hoppas jag sover bort den inatt. nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te (: och idag är det onsdag, en dag närmare sööööndag, byebye :)

veckan som kommer

igår tog jag ledigt från träningen för att plugga. ska vi se vad fröken viktoria gjorde istället? kollade på rallybrudar, åt, smsade, hängde på internet och leta klänning, :) haha.. gick iaf upp en halvtimme tidigare idag och läste igenom kapitlet så nåt kunde jag trodde jag. haha! slutade även kvart över två istället för tio över fem och sen dess har jag bara slappat!! funderade ett tag på att inte träna för ja är inte aaaalls sugen, det lockar mig inte ett dugg.. :S varför vet jag inte.. men jag ska ge mig ner där och ge det en chans ikväll sen får vi se. imorgon ska jag ta igen min permanent i skolan, suck. haha! nu vill jag mest av allt ha helg, på fredag blir det förhoppningsvis malmö - lepa brena med syrran, lördag 100 årsfest(?) och söndag kanske match annars IFK-Djurgården med bonnier och efter matchen blir det myspys (: men än är det bara tisdag, kom igen tiden!!


detta ständiga letandet

hittade en studentklänning idag på JC, jättesöt, tubtopp så tänkte sy på axelband.. har testat den lite här hemma och den är inget för mig.. fel form på den som får mig att se smällfet ut ;) funderar på att dra till hbg/väla på torsdag, SNEZ är du på? :D måste verkligen hitta en nu känner jag!! nu ska jag plugga på småföretagande eftersom jag har prov imorgon, yeey :) och btw tar emot ALLA tips jag kan få om studentklänningar :D


I'll be right here with you

matchen idag slutade 4-4 och jag har noll motivation.. speciellt idag, så inställd på att lira mittback men ack. nåja alla har dåliga dagar... (: efter matchen blev det fotboll på österås med bonnier, herrarna hade seriepremiär! vinst med 3-0 tror jag, var ganska långt borta från matchen i andra tankar. men men (: efter veckans många sena nätter och få sovmornar är jag faktiskt ganska så utslagen nu (dock har det definitivt varit värt det) så nu blir det att kolla rallybrudar och sova. imorgon är en lång dag, 8.30-17.15. och sen hem och plugga företagsekonomi, prov på tisdag. Nu ska jag hoppa i pyjamasen och slagga :) god natt..



ja nånting dagar kvar

tagit en break, men har verkligen inte orkat. Grillandet och partajandet förra lördagen var underbart :D grannen hade också partaj så det var ett himla springande fram och tillbaka. :) söndagen börjades med en återställare, JÄGER JADÅ. påskmiddag, påskfika och allt annat med påsk. hbg en cider i hamnen och mat på max ;D haha.. veckan har annars handlat om skola och fotboll i stora drag. igår blev det 20 årsfest i sölvesborg och det var mycket trevligt, grand i kstad var mindre roligt. och mindre roligare var hemresan, jag känner mig ganska skyldig.. nåja nu ska jag göra vid mig till jobbet, sen ikväll kanske de blir att spana in hos oscar och pillan med flera eller bara hem och sova inför matchen imorgon. =) hejsvejs.

62, 63 med idag - långfredag

okej i måndags efter lunchen med sara och sandra blev det lund av nån anledning, där blev det lite shopping, glass och massa skratt ;D hade riktigt kul iaf!! i onsdags träffade jag janina och planerade lite inför vår resa efter studenten, blir sista minuten och turkiet - alanya om det nu finns någon resa dit ;) haha! ultimata partystället! på kvällen blev det fotboll, svenska cupen, IFK - Falkenberg 5-4 typ :) riktigt bra match som avgjordes med straffar. igår var jag på salongen och gjorde vid sandra sen hängde jag med johanna och bonnier, krängde på donken, ja jag åt två hamburgare , haha :D idag har jag äntligen fixat mina naglar (Y) och varit nere på österås och "jobbat" i kiosken med Ebba och Arvid! ungefär lovet i stora drag och övrig tid har jag ägnat åt OC, säsong 1.. imorgon ska jag göra vid janni lite på salongen och sen på kvällen är det grillning och fest. Tack och hej :)


67

nerräkningen fortsätter.. :)
denna veckan är det påsklov och det är riktigt skönt att få vara ledig! ska alldeles strax göra vid mig innan jag beger mig till stan för lunch med sandra. frågan är om jag har råd egentligen? haha! imorgon ska jag till perstorp och umgås med janina. det ska bli riktigt trevligt, synd bara att det inte händer allt för ofta :( haha! får nog faktiskt ta cykeln till stan idag i det vackra vädret. förresten, vilka kommer på lördag? håhå, hallå? ;D

71

+ nerräkning till studenten. 
+ påsklov till och med måndag i v.16, härligt.
- noll motivation just nu. skorna på hyllan?
- slutrapporten 99% klar. = IG ändå.
+ våren är framme
- pollen är framme
tack & hej.

72

nu är det bara finslip på slutrapporten kvar, kollar över den imorgon sen får den skickas in. trots att den skulle va inne idag? äsch som jag sa, va är skillnaden på onsdagnatt och torsdag ;) haha.. sen är den tunga biten över, bara en tung bit kvar sen, gesället och 72 dagar till studenten. och idag 1a april kom solen och den enorma värmen fram, underbart, synd bara att jag fick hålla mig inne och skriva. hoppas det är där imorgon med!! har dessutom gjort en musikuppgift i religion, jag tog pink - dear mr. president. den är en bra och fin låt, bra text! nej nu ska jag sova så jag är redo för min redovisning av låten imorgon, God natt!



1 april

jag var mycket dyster över att jag saknade skor,
tills jag mötte en man som saknade fötter.