everbody's perfect

sitter och skriver på min slutrapport nu, och det går faktiskt bra. fast jag fastnade lite nu.. missar premiären av "Den rätte för rosing" pga detta, haha. hade verkligen velat se det! nåja skola måste prioriteras faktiskt. Imorgon blir det salongen, har inte varit där på två veckor ;o ska bli kul att få lite update om vad som hänt där nere.. dessutom är jag trött på min förkylning, vill träna. känner mig 100 kg tyngre för att jag inte tränat de två senaste veckorna. nåja på måndag är jag förhoppningsvis tillbaka och typ orkar springa ett varv på uppvärmningen.. :) nu ska jag återgå.. måste fixa nåt mer till käk , keso och tomat är inte så mättande.. Hej =)

The boy does nothing.

idag var jag på göingekliniken och kollade om det var bihålsinflammation, men den har nog försvunnit.. men fick några tabletter och nåt nässpray eftersom jag inte är helt frisk så jag hoppas att de ska hjälpa något.. =) 400 spänn slängde jag ut idag pga det.. annars har dagen varit ganska lugn, var och fika i stan och sen med mamma och vaccinera katten.. funderar på att skriva lite på slutrapporten innan greys börjar.. men vet inte riktigt hur jag ska börja så känner inte mig så motiverad..någon som vill hjälpa till? ska vara inne på fredag, dock ska ju den slutliga vara inne i april. så det är rätt chill ändå! får skriva den imorgon.. =) nu ska jag fixa lite te..!

Grattis Jakku & Jojo på 22 årsdagen (:

tillbaka i skolan

första dagen i skolan idag.. får reda på att det är obligatorisk jobb&utbildningsmässa på Yllan på torsdag. men eftersom det var mats så tjafsa jag lite att jag inte visste var yllan låg eller idrottshallen och slapp ;D trots det ska jag ändå dit där med nathalie och lyssna på nån föreläsning om att vara au pair i USA eftersom hon är helt såld på de.. haha! jobbade sedan medan våra arbeten/projekt, "Ung tjej idag" bilder finns på nathalies blogg! dock fick nathy sköta jobbet själv då jag fick en av tvåornas kunder(jag och nathy singlade slant), en skäggklipp, de har konstigt nog inte gått igenom det än ;o fy skam! men det gick bra.. körde sedan hem och la mig i soffan en halvtimme eller så och när jag vaknade ringde jag göingekliniken , men ingen tid så jag blev sur och gick och la mig i sängen, där jag sov från halv två till halv sex. stabilt! har nyss gjort varm oboy och ringt niclas och sagt att jag inte ska träna utan att jag dyker upp när jag frisknat till.. så nu ska jag plugga på företagsekonomin eftersom det är prov imorgon. men enligt Emma komm jag nte klara de för att jag inte börjat plugga.. eh jaha, vi får la se då.. önska mig lycka till!

- om ni köper tårta, köp då en sån marsipanros.

haha..

ligger och kollar Beck nu, haha, gunvald larsson är helskön!.
blir eventuellt läkaren imorgon efter skolan. blöh.
nu ska jag sova.. god natt =)

han gick rakt in i betongväggen, helt patetisk. 


 

sjuk

verkar som att jag har fått bihålsinflammation. roligt, borde åka till til akuten idag och kolla upp de men vet inte rikitgt hur det blir med det ;p lovet är över och jag har varit sjuk sen förra fredagen, och fortfarande inte frisk.. idag ska jag iaf skriva mitt psykologi arbete! och kanske läsa lite i småföretagsböckerna.. kollar lite på femman nu, "Emmas värld" , hon är i miami med yvonne ryding. jag vill också till miami=) nej nu ska jag skriva lite.. hejdå

det hade varit gött med snus nu.. -vem fan är knut?

ska alldeles strax ta bussen till stan och sen tåget till kstad och en buss igen till Simrishamn. Där vi ska ha klassgalaj, käk, singstar, lekar osv. kommer bli toppen, är hemma imorgon igen =) hejdå...!


vem är knut?

festen i lördags var lyckad, var hemma i säng runt halv fyra tiden.. det var god mat och små tomater, vilken lycka det var när jag och madde upptäckte de :D haha!! var på förfest hos bojjan på andra sidan vägen, smidigt att bara behöva passera vägen. fick skjuts hem av David, mitt lilla hjärta, och jag lyckades få med mig en hel chipspåse, *lalalalaaa* sorry ;) haha men det var så satans gott som nattamad!! på söndan mådde jag mindre bra så jag kolla på vänner heeeela dagen, skönt! annars har det inte hänt något mer spännande, fått hoppa träningen igår och ikväll pga förkylning, illa illa... maria var här innan idag och nålade min balklänning så den kan sys upp! + att mina rosa skönheter kom idag. riktigt snygga på.. lite ostabila, men jag komm väl vara ostabil på studenten? och lika löser lika så jag blir ändå stabil på studenten, haha! nu ska jag kolla på Center Stage - turn it up! hejsvejs.



honey, honey

igår vaknade jag upp med svullna mandlar och en igentäppt näsa... =( kände mig ganska sjuk men senare på dagen blev det bättre.. hade en drop-in klipp och en klipp&färg. sedan åkte jag hem och frossa i kanelbullar, mums!! och för att försöka bli av med förkylningen drack jag mammas rom-te, mums! smält socker, rom och vatten, mycket gott! hjälpte iaf lite igårikväll.. imorse vaknade jag med samma symtom som igår.. nåja mår bättre nu iaf, har nyss rullat upp hela håret på spolar inför ikväll. haha jag ser jätterolig ut dessutom var det skitsvårt att göra på sig själv! nåja snart kommer bonnier så ska vi fixa och trixa lite inför kvällens 20 årsfest :) byebye..

jag drömde om dig inatt, vilken mardröm

i måndags direkt efter skolan tog jag, carro, amelie, jojo, nathalie och emma tåget ner till malmö, skulle på Goldwells visning och shoppa lite o käka.. shoppade en ljuslila tunika från Gina Tricot och även ett par ljusa jeans därifrån! efter shoppingen tog vi oss en matbit på en sportbar/pub nånting.. blev fläskfile med pommes och bearniessås MUMS! sedan gick vi bort mot hilton och kolla på visningen som var totalt värdelös.. :S nåjaa.. tog tåget hem själv vid halv tio och väl hemma somnade jag ganska bra!

Igår började inte jag förrän ett, skööönt, skulle klippa malvepalve.. det gick som det gick, haha! jag fick försöka att rätta till så mycket som möjligt och ändå behålla längden. det var en utmaning ;p sedan gjorde jag och nathy vid varandra innan vi sluta.. efter skolan var jag och carro på donken och sen fördrev jag tiden tills matrix visning.. köpte mig en efterlängtad chailatte, mums va god den var! =) sen åkte jag ner till konserthuset och åt lite gott innan visningen.. visningen var superbra och inspirerande.. =) tack ännu en gång.. gick inte ens att jämföra mede goldwells så bra var den :)

idag ska jag försöka skriva min rabbit sak och plugga till redovisningen imorgon och även försöka ta mej till stan och sola , känner att jag behöver lite färg nu när snön attackerat oss.. och på lovet skulle vi till köpenhamn men min ekonomi sätter stopp för de så blir fest hos carro på onsdan, here we come, HV3 -09 =)



äntligen

yes yes yes, fritte har beställt mina rosa skor ;D
hoppas dom passar nu med bara :D



a grown-up woman should never fall so easily

ifredags blev det after after work eller var det after work work? nåja, började med lite vin på salongen, fixade även mitt och cillas hår, woho! =) Vid nio tiden kom sandra ner och sen gick vi till Cats och åt, tack cilla!! :) runt ett tiden när cats stängde gick jag och sandra vidare till kingan, trots att jag fick dra med henne dit så stannade hon längre än mig, haha! blev dock inte så lånvarigt på kingan, var hemma och sov vid två=)
i lördags var det träning klockan 10.00, jag och arvid cyklade dit notera att vi cyklade dit! haha.. trots mitt hat mot lördagens träning, typ aerobic, så hitta jag det roliga i det. eftersom jag upptäckte att jag inte var sämst :D lycka!! väl hemma igen så la mig och kolla på vänner, somnade en stund och sen åkte jag och jobbba.. efter jobbet var det planerat att hänga med Janni till Kingan, men jag orkade så jag åkte hem och kolla vänner (igen,haha),.. idag har jag planer på att skriva vår lilla sammanfattning och en film. blööh. och sola och kolla på systrar i jeans - andra sommaren. imorgon blir det skola som vanligt och direkt efter åker vi ner till Malmö och käkar och shoppar lite.. sen blir det visning =) samma sak gäller även för tisdag, dock i krstad! :)

förresten, igår fyllde Lilly 2 år :) hihi..
hon börjar bli gammal den.. haha

lay all your love on me

a little small talk, a smile and baby I was stuck
I still don't know waht you've done to me
a grown-up woman should never fall so easily

trött tröttare tröttast

emma jag vet inte varför du inte ser texten? någon mer som inte ser den? nåja.. var i skolan idag, vaknade något trött så jag bestämde mig för att ta sovmorgon och köra till skolan. vilket jag då inte visste var att det tydligen hade kommit ännu mer snö ;o så det gick lite sisådär och köra. men jag kom fram hel ;D efter skolan åkte jag hem direkt och la mig i soffan, sedan ringde Cilla, akuthjälp. så fick åka ner till salongen och hjälpa till lite :) avslutade det jobbpasset med kebabsallad på infinity och nu ska jag nog fixa en kopp te och slänga mig i sängen! :) jag är trött.. har ju praktik imorgon så måste ju vara pigg.. va händer  på kvällen? anyone? :)

På blå salong pågår just nu en modelluttagning, vilket innebär klipp&färg, ev. uppsättning på långa hår. sugen? kom då in imorgon och fyll i lite papper, gör ett allergitest och återkom på måndag. visningen sker på tisdag i krstad! :)

jodå så atte

varit och fixat naglarna nu , blev långa rosa :o nu ska jag dricka lite te och kolla nån film innan jag slocknar. har dessutom bestämt med några i klassen att åka till köpenhamn en helkväll och bara feeesta. typ fredan på lovet. längatar galet mycket dit :D nu ska jag sova.. :) byebye, god natt =)


i wasn't jealous before we met,
now nevery man that i see is a potential threat

nytt utseende

har kladdat lite med designen på min blogg som ni ser. satan vilket heltids jobb det är.. man fattar inget och det blir fel och knas och galet :p nåja.. det får duga nu för jag orkar inte kladda mer. dock har min kalender försvunnit :S och jag kan inte få tillbaka den.. ska testa lite till med det sen. nu är det mat =)

 

Långhårslektion

har avancerad långhår nu, första uppsättningen där blev inte alls bra, haha! ska testa den en gång till med en docka med längre och tjockare hår, hihi =) sen efter skolan ska jag hem direkt och sova en timme eller två och ikväll ska jag fixa min naglar, woooow! nej nu ska jag återgå till min lektion, hejsvejs ;D

korv med bröd tack

vilken oerhört tråkig träning det var idag, körde "L:et" blöh! och sedan någon försvar anfall , tre mot tre :S inte heller jättekul precis och efter det körde vi lite spel och det är ju kul förutom att vi nu var tvugna att spela hem på egen planhalva innan anfall :S så det blev typ inga anfall eller ja, avslut :p haha.. efter träningen hade benny fixat kokt körv så jävla najs, jag högg in på två dirr. och läsk ;o usch fy mej... kan säga att det var träningens höjdpunkt, helt klart! nu sitter jag här med Nappe i min famn eller halvt på datan han är jättekelen och pussar mig överallt, eller tvättar mig? haha. nu ska jag sova imorgon är det skola, =) nattinatti...

vilken lycka

imorse när klockan ringde 07:00 bestämde jag mig för att strunta i första lektionen och ta igen lite sömn. det började bra, i fem minuter, sen fick jag ångest och steg upp i alla fall. vilket jag ångrade när lektionen startade, jag var så trött. kunde knappt hålla ögonen öppna och huvudet trilla ner mot bänken, som om där vore en magnet. men vi fick sluta tidigare och eftersom det var eget arbete på pyskologin (alltså ingen lektion, ni vet) åkte vi in till stan och käka på Rosegarden, mmh gottgott. men mätt blev man =) åkte tillbaka till skolan för att ha frisörlektion i fyra timmar, hade permanentrullningsprov och det gick faktiskt ganska bra, rullade på 45 minuter , nöjd! sedan en festfrisyr, jag har hittat ett dunder mousse wax från goldwell (se bild nedan) som är skitbra och ha i före så jag fick fettbra med stadga sen (dessutom luktar det supergott, typ melon) :D nathalie lockade dessutom mitt hår, haha ser ut lite som en pudel! på vägen hem fick jag ett sms om att mitt paket från H&M hade kommit = mina skor har kommit :D wow vilken lycka alltså, hämtade ut dom direkt och dom är sjukt snygga i verkligheten också dessutom passade dom peeeeerfekt :D förtillfället sitter jag och beundrar dom samtidigt som jag plockar bort mina naglar då jag ska göra ett par nya imorgon, tjoho!! nu ska jag byta om innan träningen , som enligt rykten ska bli tuff ;o



shuuttahej

en liten update kanske?.. i torsdags efter skolan var jag och bonni och käka på café hörnan, mumma va gott det var =) grillad baguette med salami, brieost och soltorkade tomater!! :) efter det körde vi till perstorp då bonni skulle tatuera sig, hihi, najsnajs, dock blev jag besviken att hon inte tyckte det gjorde ont. haha :) på kvällen blev det träning, fys och av någon konstig anledning var löpningen tung!! :/

ifredags var det apu, först på morgonen var det 'möte' med jenni frisörläraren ,det gick bra :) sedan flöt dagen på som den alltid gör, vi tjaffsar, skämtar, gaddar ihop oss mot varandra :) på kvällen blev det fest med bonni såklart.. och denna kväll bar det av till kingan, var där något för tidigt då där var kanske 10 pers men en timme senare började det ordna upp sig! mycket trevlig kväll vill jag säga..

vaknade upp på lördan något bakis och kände för shopping, ringde bonni och vi körde till Väla, först något vilse i högaborg för att plocka upp snez. på väla blev vi inte allt för långvariga , knappt en halvtimme, haha! köpte en klänning till mamma och en body butter på The Body Shop med pink grapefruit. :) sen blev det donken, gud va gott det var! körde sedan hem, inom maxi för att köpa käk. blev taco, surprise? haha. efter många om och men under dagen blev det fest. och efter alla klädombyten så var vi på plats lite efter 10, haha.. efter en trevlig förfest hos ranmo så blev det björket och det var faktiskt kul där.. men det blir ju vad man gör det till! även här efter många om och med kom emelie och jag hem, trots all snö. vafan var det liksom? =)

Idag vaknade jag runt ett tiden, skönt att få sova ut för en gångs skull! började dagen med att springa efter lilly eftersom pappa glömt stänga dörren så smet hon ut den lilla jäveln. inga knep bet på henne den här gången. som tur var kom våra grannar hem i denna veva med sin vovve micko(?) och jag kunde äntligen fånga henne. idag ska jag inte göra något ansträngande, har varit en tung helg så lite mys blir bra idag, haha! nu ska jag till 'mormor' och hämta mat, mums!