onsdag

funderar fortfarande starkt på de där rosa skorna, hmm!! =) nåja, tåls att tänka på , de är ju trots allt rosa.. idag är jag ledig, så jag har passat på att städa och möblera om lite, hm, typ röjjt undan kartonger och slängt massa onödiga papper och gamla tidningar. och lagt in alla kläderna i garderoben (Y) så nu kan man faktiskt gå in här .. senare idag ska jag och mamma på stan, kika lite och se om man hittar något. jag hade faktiskt behövt ett par jenas, någon som har förslag på några snygga? gärna ljusa! imorgon blir det iaf skola och sen skriva lite på slutrapporten tror jag?! och senare ska jag till perstorp och träffa janina en stund, tror senast jag träffa henne var i typ september. ;o ska bli kul iaf. =) nej nu måste jag pysa.. =)

tänk om..

Först och främst vill jag börja med att säga GRATTIS till mina föräldrar som idag firar sin 30:e bröllopsdag <3

sitter och kollar runt lite på nätet, fastnade på
halens hemsida.. och hittade lite saker jag blev superkär i. (bilder finns nedan) ett par rosa skor, tänk om man verkligen skulle våga använda dom, eller som mamma sa "ha dom på studenten, allt annat är ju ändå vitt" hmm, ja kanske, varför inte? eller?



HIttade även ett par andra jätte söta skor, jag börjar inse att jag nog är helt galen i skor alltså, det måste jag ju vara, haha nåja :D söta va?



när jag ändå var inne på halens så kollade jag lite soffor och sängar ;D tänk någon av dessa sofforna, skithäftiga, fast den beige ska ju va svart men hitta ingen bild på den i svart.. är ju dessutom en bäddsoffa, det är ju nästan ett måste?!! och den svarta sängen, kanske inte jättesnygg okej, men spana in att det finns lådor som är en perfekt förvaring, hur bra som helst (och du slipper städa under sängen :D) haha! dock är den höga sängen 1000 gånger mysigare, men man kan inte få allt, eller? :)


lalalala

mössan idag blev perfekt, absolut skitsnygg. valde diamantmössan, den skönaste, med en kudde som man kunde lägga huvudet på bordet och sova en stund (såklart skulle jag ha det), silvergrej med rosa sten (HV), silver strimma, Viktoria Frisör 09 på framsidan och Student 2009 på baksidan, tjejpaket med champangeglas med namn, visselpipa, trosor, Svea modell (vit siden på insidan) och studentpenna , pris på detta då? jodå, det ska jag tala om 948 kronor :D hahahaha.. men mamma sa det var okej och gick med på att betala, ska ju trots allt inte köpa/hyra nån balklänning eftersom jag redan har en =) var i perstorp en sväng med bonnier och jag är sjutk sugen på att göra en ny tatuering. Waaaaaaaah.. nej nu kommer arvid och hämtar mig, ska träna. =) OCH, jag har beställt mina saker från H&M nu, loveit!




studeidag

i fredags var det ju kingan och förfesten hos bella var riktigt kul, måste vi göra om snart igen tycker jag :) vi gjorde en egen dans till Pokerface som vi körde på kingan sen, haha.. efter att ha önskat låten 20 gånger från det att vi kom vid ett till att den spelades tjugo i tre. sjukt! på lördagen kom sandra hit med Lino, åååh han är så söt! min lilla gullegris.. på kvällen där blev det Qbar en sväng med dom från jobbet.. dock körde jag och patricia på nyktert och höll oss till varandra. när man ser alla andra fulla börjar man tänka om och undrar om man själv verkligen beter sig så ;p haha.. och han mörke killen med fluff.. vilken prick alltså, levde ut totalt så jävla gött och se ;D haha! runt två avrundade jag min kväll.. =) igår såg jag brudens bästa man och den var hyfsat bra faktiskt! idag är jag ledig så vid ett ska jag till skolan och testa studentmössa, ÄNTLIGEN! sen har jag inga större planer, kanske följa med fritte och kolla lägenhet? och ikväll är det träning! :) nu ska jag göra vid mig, ska snart köra :) byebye...


man börjar fundera och förstå att börja ta vara mer på tiden med varandra...
R.I.P

läggdags

riktigt gött på träningen idag, inte alls lika jobbigt att springa som förra gången, :D tur var väl det! nu alladels strax efter att fixat med skivan ska jag sova och imorgon blir det blå :) och på kvällen blir det lite fest med fritte, dahlgren, burre, bella och ev. jb och sen vidare till kingan, ser verkligen framemot det och tror det kommer bli kanonkul! :) nu ska jag bädda ner mig så jag är pigg till imorgon! förresten, ihelgen ska jag beställa både skorna och bikinin :D WOHO! me like.





träningsdags

idag har jag inte fått något vettigt gjort överhuvudtaget ;o men snart ska jag bege mig till träningen, GÖTT. en hel vecka sen sist jag träna. och så är det fys, styrka OCH kondition. jag hatar konditions träning! men man ska väl överleva idag med! ;) byebye

bli medlem nu


skor


funderar på att beställa dessa.. vad tycks? :)

jag vill ha.


gesällprov,.

gesällprov idag, teoriprov, 61/66 =) så sjukt gött och äntligen ha det överstökat.. :D


I can't forget the day you left

Don't leave me in all this pain
Don't leave me out in the rain
Bring back the nights when I held you beside me
; yeah whatever

dagen innan

igår pluggade jag faktiskt nästan hela dagen, från sex till halv ett iaf :) eftersom att jag somnade som en stock direkt efter skolan. =) jag läste igenom en av böckerna, hår&kemi, och det var rätt okej, eftersom man kände igen allt man redan läst. synd bara att jag missa träningen igår och idag =/ får spara mig till fysträningen på torsdag, hehe! sitter just nu i skolan, börjar om 40 minuter! blir företagsekonomi, någon föreläsning, film på psykologin och frisörlektion! sen hem fort som fan och bara börja plugga igen, för imorgon gäller det och idag gäller det att plugga och repetera allt som fan, lär sitta uppe halva natten! nåja nu måste jag hitta en data där facebook inte är spärrat :D haha.. hejsvejs :) hittade lite bilder på datan i skolan, HAHA!







ny vecka, nya utmaningar

lördagkvällen slutade med fest med bonnier, blev lite försyppe hos syrran och sen ner till ozzie innan vi drog till kingan :) var faktiskt en mycket trevligt kväll på kingan..! dagen efter var något mindre lyckad, he he. jag har iaf lyckats börja lite med pluggandet. eftersom det är på onsdag det gäller, waaah! men tror det kommer gå galant faktiskt. och gör det inte det så får man ju göra omprov, =) men det ska vi inte göra.! så idag ska jag plugga heeela dan, kanske skippar träningen, har inte riktigt bestämt mig om det än! imorgon ska jag färga håret på syrran i skolan, ska bli spännande & se hur det kommer sluta, HAHA! :D och på fredag blir det e. kingan med bl.a. fritte, bella, dahlgren :) förresten har 4 fribiljetter till lördag, någon som vill ha?! nu e de plugg., =)



helg

då var det helg igen, äntligen =) haft en dryg vecka i skolan, fått reda på att vi ska göra massa arbete och sånt tråkigt :S blöööh. igår blev det film med bonnier, björn gustavsson och time out, helt sjukt va vi garva. så jävla kul :D efter det drog vi till Qbar och kolla läget.. men det var ganska dött, kanske blir bättre ikväll? kanske skulle bege sig dit? eller bio? eller.. först och främst ska jag ta och börja plugga i nån timme, eller tills jag blir hungrig om en halvtimme kanske? :P haha! så det är lika bra jag börjar ! :)

"ja har somnat på en heltäckningsmatta jag med, men inte sytt en väst av den" ;D

something beautiful

wooho, jag hade inga hål hos tandis idag :O chocken... men dom var på gång, såklart.. haha! eftersom tandis var ny på stället tog det extra lång tid, så jag fick köra till skolan idag, på 20 minuter, not good! och jag var i skolan en halvtimme, verkligen lönt. sen har jag inte gjort något vettigt.. imorgon blir det skolan igen och sen efteråt ska jag verkligen försöka plugga.. :) haha, måste även skryta med att jag klarade dagens sudoku i metro innan pappa :D man lär ju sig av de bästa..! så därför ska jag gå och lägga mig nu. nighty (:

den 26 januari ska vi äntligen prova mössorna :D

it was you that kept me holding on,

tog visst en liten paus här.. nåja, wallander filmen var sjukt bra.. trots att jag inte är något större fan av wallander så var den faktiskt bra ;) innan bion blev det pizza på viking och sen största popcorn som fanns till bion, jag o madde åt en tredjedel. hahah! på lördagen blev det cup i osby, vann första matchen mot Önnestad med 1-0 och sen förlora vi mot både lönsboda och Wä, spelade för första gången som hlm dam, i röda tröjor :D haha! på kvällen blev det lite syppe hos gustav och sen qbar, trevlig kväll :) i söndags åkte jag till osby för att kolla vårt andra lag och de förlorade :( på kvällen kollade jag film, sweet home alabama, sååå bra! :) och igår var det skola, hade massa teori inför gesället. gaaanska drygt och sen på kvällen drog grusträningen igång, kulkul men kallt. idag var det åter igen skola och det var drygt. efter skolan begav jag mig till intersport och införskaffade mig nya grusskor, 400 borta bara sådär. men eftersom jag inte har några så får det bli så. he he! imorgon blir det äntligen dags att bege sig till tandläkaren, och sen seminarium projektarbete, hur man skriver slutrapport, *snark*. och till helgen kanske det blir hbg och hälsa på snez?? ;D nåja ska köra och hämta arvid nu, ska ner och träna ikväll igen.. byebye


kaos

satt och bläddra lite i syrrans kalender, skrev in min födelsedag och skulle skriva in min studentdag, (hon kan ju glömma de) , då visade det sig att hon är sthlm den veckan :O men söt som hon är åker hon hem på torsdagen och åker upp fredagnatt. hihi :) hon måste va här med mig och dansa juggedans! nu är det te, grease och säng :) imorgon blir det praktik, och sen bio, Wallander - Hämnden :) mysmys.

'Cause my heart can't make a single beat without you

jaha då var man tillbaka i skolan, att gå upp imorse var det absolut jobbigaste jag gjort på väldigt länge. jag somnade kanske nån gång mellan tolv och halv ett, sov inte alls djupt inatt och vaknade en timme innan jag skulle upp, verkligen superkul! ha ha ha.. och ovanpå allt det, var jag tvungen att skrapa bilen, jag hade ju inga vantar så min känsel i fingrarna kom tillbaka ungefär halvvägs till kstad ;) i skolan kollade vi på film, den var bra på ett sätt och mindre bra på ett annat. nåja , efter det kom det tre Jehovas vittne och hade lite föreläsning om vilka de är. ganska boooring. (inte för att jag lyssnade), haha! sorry! efter skolan var jag på en underbar massage hos syrran, jag måste verkligen börja gå dit oftare. (: väl hemma tog jag hunden på en liten "promenad" , vi lekte i snön, hon är så underbart söt när man kastar snö på henne, försöker fånga snön med munnen :) så nu tror jag att jag ska krypa ner under täcket med en kopp te och kolla The holiday, en av mina favoritfilmer, senare ikväll ska jag äntligen kolla på Grease! (jag har fortfarande INTE sett den) ;D




snön är här :)

jaha då har snön kommit och stannat ;o hur länge? ja nån dag kanske? nåå väl. imorgon börjar skolan, blaaha. jag orkar inte ställa om mig, sova tidigt och gå upp tidigt! men man vänjer ju sig säkert igen och sen är det ju bara en termin kvar. hihi! jag ser verkligen framemot det. laaalaalala, nej nu ska jag fixa en kopp te och sen sova! :) naajjt.



2009

då var det måndag igen och på torsdag drar skolan igång igen. jag orkar inte, borde verkligen ta tag i och läsa till gesällprovet, men om jag känner mig själv rätt så är det inte lönt och börja än, till helgen är nog mer lagom för mig! :) jaja, mer än två veckor kvar. jag har egentligen inget att skriva, bara galet rastlös idag.


I should know that
you're not gonna change



gott nytt år, några dagar såhär efter

nyår, blev efter många om och men middag hos bonnier och fest i vittsjö @raka spåret. helt okej kväll förutom att det var så satans kallt!! aja, jag överlevde ändå :) ifredags var de dags att färga håret , yey, plus hjälpa cilla med hennes modeller, blev 13 timmar på salongen, snacka om att jag däckade fins när jag kom hem :) igår var jag med bonnier, käkade taco för ovanlighetens skull och chips och dippa. sen köpte vi även ben&jerry glass, MUMS! kollade även på vänner, haha!! idag blev det att gå upp tidigt, usch usch och så var det dags för fotografering , styling och make up, och sen fota patric oss :) sen att jag inte blev så bra är en annan sak, haha! nåväl, nu ska jag ägna mig åt min säng och tv för jag är dödstrött.