A best friend is someone who will ride in the car with you, even after several near-death experiences

...mitt och Emmas citat ;) sitter och tänker tillbaka på vår tid tillsammans,.. vill bara att du ska komma hem nu, nu har du varit iväg bra mycket längre än planerat... innan var du alltid ett samtai/stenkast bort och nu är du i ett helt annat land.. min "lilla" kommentar till dig på bloeggen löd; "Postat av: vikkan

ALLTSÅ bruden, jag saknar dig.. som fan!! längtar som fan till min student BARA för att få krama dig och hålla om dig en stund.. " jag kommer fortfarande ihåg hur glad jag över att du skulle komma hem över jul trots att du inte visste att jag visste och försökte lura mig totalt ;) synd där ;) och jag låtsades som att du aldrig varit iväg och vi fick en bra fylla;)  nej nu har du sett Oslo, kom hem. Saknar dig vännen <3 "nemo, hahaha, nemo.. jag fattar inte?!"



A best friend is someone who will ride in the car with you,
even after several near-death experiences. <3

mc-partay

igår var det salongen som gällde, trevlans, och Cilla hade hittat hem :D på kvällen blev det  middag, efterrätt, vin och godis :) och magnus och annika vann lets dance, och det gillar vi, fast laila och tobias var bra dom med, men bara en kan vinna!!! lördag, jobb heela dan, fick klippa av en killes hår :D det gillade jag, det var dagens händelse.. sen blev det taco och fix innan förfest hos Lisen och sen MC-fest(MotorCykel-fest).. och det var riktigt trevligt =) massa fler öl än planerat och jag o Cilla var hemma senare än planerat ;) hoppas Cills kan köra imorgon och jobba, en annan lirar match, hehe ;) nu ska jag sova, önska mig lycka till i matchen och glöm inte ställa om klockan en timme framåt *snark*.

ångest


shopping

idag kom lönen så jag begav mig till Lund och shoppade lite.. hittade dessutom den perfekta studentklänningen, trodde jag, 1700;-, nooo way.. så bara till att leta vidare, har kikat runt lite på nätet nu och hittat lite söta klänningar jag hade kunnat tänka mig ha :) någon som vet nånstans där det finns studentklänningar? :) helst vita eftersom skorna ska vara rosa :D haha!

 

vinterdag

jaha då var vintern här, eller nej vänta nu, 24e mars, är inte der vår? hur som helst så hade snön tittat fram igen, lagom irriterad jag var när jag såg det imorse. typiskt! fast nu är den nästintill borta och detta är vår sista vecka på grus :D riktigt skönt att äntligen få slippa den skiten.. inte för att gräsplanen ute på Åhusfältet är så jävla bra, men bättre än inget ;) och vi har dessutom denna veckan fått träna 19-20.30 istället för 20.30-22 och det är riktigt skönt att få komma hem i vettig tid och hinna sen desperate ;) nu ska jag alldeles strax bege mig ner till träningen. Hej då :)

en dag i mars

modellandet på Class ifredags gick galant =) perfekt.. och där var en hel drös med människor, tur det ju.. fick dock putta ner folk från catwalken för att kunna gå där, haha.. helgen har förövrigt varit mycket lugn, ingen alkohol ;) haha.. fick mina naglar fixade igår eftersom syrran äntligen hittat hem från thailand.. blev blåa denna gången!! fick faktiskt lite presenter från thailand, ett armband, ett linne och en lite väska(?).. =) och idag hade vi egen hårvård, men tydligen måste vi betala för färgen nuförtiden så vi körde bara på toppklippning och huvudmassage. nathalie gjorde lite mer än topparna, (chocken) :D och, studentfesten i onsdag, kanonkul, alkohol och spritpennor flödade.. det skrevs på armar och ben, usch ja, gick knappt att få bort dagen efter innan min lilla fika med sandra, ojojoj vad mycket vi hade att ta igen, :) nej nu ska jag slagga lite innan träningen, om jag kan träna, typiskt att jag får ont i knäet nu med. nåja :) hejsvejs...




skolälskare


artonde mars

igår var det fokus på kondition&styrka på träningein, trodde jag skulle ge upp redan efter första övningen.. tur vi gick över till spel övningen där istället.. men jag hade lite extra enegri och hade orken att syssla med allt annat under styrke övningarna.. :) någon för ju liva upp stämmningen.. på lördag blir det visst någon minilagfest i klubbis, synd man jobbar. får springa inom efter! längtar lite lagom till fredag nu faktiskt, ska agera modell på class som jag nämnt tidigare.. borde egentligen åka upp till syrran och fixa lite eftersom dom kommer hem på fredag, REDAN! ;) haha.. ikväll är det dessutom studenfest, funderar på och smuggla in mig själv, men vet inte om jag pallar, (what?).. haha! dessutom är jag sugen på kladdkaka men pallar ju inte stå och baka det nu, eller? kanske ut till bjärnum och glo damfotboll? nåja vi får se, :)


Fides, spes, caritas, maior autem horum est caritas


errare humanum est ignoscere divinum....


If you are never scared, embarrassed or hurt
it means you never take any chances.




sjuttonde mars

jag hatar tisdagar! det är en så fruktansvärt lång dag idag, småföretagande och psykologi på förmiddan är inte alls kul.. ´dock gjorde vi absolut ingenting på småföretag idag, vi hade rast i en timme! plus att jag fick mina studentkläder, dock bara ett par trosor :D haha riktigt snygga.. idag ska jag klippa pappa, han ska va modell i skolan och tro mig han behöver klippa sig :) nu ska jag återgå till lektionen.. hejsvejs :)



sextonde mars

(mitt inlägg från igår som ej blev publicerat?)
finner bara ett ord för ifredags, GALET! hade riktigt kul och alkoholen flödade, eller va säger du empa? ;) dagen efter var lagom ångest, lirade match och gud vad jobbigt.. haha! fick dessutom dubbla och spela igår med.. i lördags kollade jag och madde på melodi, va hände? ugglan tvåan? och malena etta? nåja :) idag var det ganska lugnt i skolan, skönt. fick  sedan fördriva två och en halv timme i kstad.. sista tiden var jag nere på overkit och testade kläder till fredag, najsnajs :) ska gå modell på Class på fredag 00.30, welcome :) efter det var jag på möte med banken, trevligt!! tänkte ta tag att göra den sista uppgiften på svenskan.. suck :) först ett bad. =) förresten , jag är sjukt sugen på att bara klippa av ALLT mitt hår NU! typ som rihanna har det här... nåja efter balen då jävlar.. =)






Tolfte Mars - Viktoria

Idag var jag och nathy i skolan tidigare än vi började ;o för att jobba med vår hemtenta i svenska.. eftersom vi hade svårt med två tre uppgifter. nåja, vi gjorde iaf två ihop så det var skönt att få något gjort. Slutade runt halv tolv och då satte jag mig ner för att skriva på min hemtenta eftersom att jag ska va kvar till ca. två får jag passa på och skriva. mamma ska till CSK kvart i två så jag ska vänta på henne här, suck va drygt. fick tillbaka slutrapporten idag och det såg väl inte så bra ut, haha. det var okej men vi kunde skriva bättre, men vi fatta inte hur vi skulle skriva, fick inte jättebra beskrivning, får se hur det slutar med det. imorgon är det iaf 3:3 och jag har fortfarande inga kläder, PANIK! får se vad jag kan rota fram ikväll, måste packa och få med mig allt eftersom jag ska vidare direkt efter salongen. vem hämtar? äsch nu ska jag skriva vidare på svenskan så jag kan få den nästintill klar. btw, idag har jag namnsdag och jag fick en burk chai te av syrran, nu kan jag dricka de när jag vill :D woho. hejhej...



elfte mars

Utmanad

Jag har blivit utmanad av
http://www.gunnisch.blogg.se/ & http://www.madiix.blogg.se/

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Om du utmanar någon med listan så får den personen, om ni skulle råka ha namn som börjar på samma bokstav, inte ge samma svar som du (utom namnet då om ni heter lika).

Lycka till!

1. Vad heter du? Viktoria


2. Ett ord på fyra bokstäver: Vask

3. Flicknamn: Vanja

4. Pojknamn: Viktor

5. Yrke: Vaktmästare

6. Färg: Violett

7. Klädesplagg: V-ringat linne

8. Mat: våfflor

9. Sak i badrummet:

10. Plats/stad: Västerås

11. En orsak att vara sen:

12. Något man skriker: Vaaaaaaafaaaaan

13. Film: V för Vendetta

14. Något man dricker: vaniljmilkshake

15. Band: Vengaboys

16. Djur: Val

17. Gatunamn: Viktoriagatan

18. Bil: Volvo

19. Sång: vem é det du vill ha..

20. Känd person: Victoria Beckham

Jag utmanar: Nathy


nionde mars

okej, idag hade vi en föreläsning från 8:30-11:10, vad handlade den om då? ärligt talat så vet jag inte.. det enda jag lyssnade på var när fenix/snygge-martin prata och det var något om att gå ut på krogen och att strunta i den dära "sista ölen/drinken" . nåja under tiden satt vi och prata om helgens händelser och kommande händelser, typ vad ska vi ha på oss på fredag? var ska vi äta efter detta? någon som börjat på svenskan? efter föreläsningen blev det mat på house of bagels där jag sprang på sara & timmy och sara =) sedan gick vi ner mot fenix för att fika (såklart). mums :)

efter skolan gick jag upp till syrran för att fila lite på klorna och sätta nytt gele, gick helt okej, en negativ sak var att hon tagit med sig nagelklistret så jag kunde inte sätta på en ny nagel på lillfingret , nåja den får vara utan. åkte hem och kokade lite, pasta, wokmix och lax, gott! nu sitter jag här och ska börja på svenskan, suck. har bara en timme på mig innan jag ska ner till träningen..

dagens bästa var att mys backspegel trillat ner när vi kom tillbaka från föreläsningen, haha klockrent.



vecka 10

träningarna har kännts oerhört tunga i veckan.. hoppas på förbättring i nästa =) i veckan har jag hunnit med att se män som hatar kvinnor, riktigt bra film. rekommenderar den definitivt. rätt kul att grannen i beck spelar en seriös roll, haha.. helgen har varit lugn, blev match igår, förlora med 3-1, nåja, mötte en bättre lag ;) på kvällen var jag med bonni, vi krängde pizza och godis och kolla saw 4&5 , dom var helt okej.. idag har jag skrivit på religionen, är snart klar med den, äntligen, dock får man ju starta med svenskan direkt. skit i det :) på fredag är det studentfest på banken i krstad, med temat flower power. =) ser framemot detta.. nu ska jag kolla desperate housewives.
veckans höjdpunkt är att jag träffade snez i torsdags :D WOHO!!

uppdatering

i fredags var det full rulle heeeela dagen på salongen.. det var kul! =) efterår var  jag ganska trött men ändå sugen på att ge mig ut en sväng och ta en drink. slutade med att jag, joann och agge drog på förfest hos Joel och sen ner till kingan! blev något av en impulskväll och det gillar vi,kul var det! fick med mig 16 fribiljetter till fredag om någon vill ha? ;) på lördan var det presentjakt till Anna, köpte en korg, flaska vin, lite choklad och ett ljus och satte ihop det! så på kvällen var jag på kalasfest hos henne, det blev vin i mängder.. gick vidare en runda till skoog innan vi gick ner till Kingan, igen. :D även här flödade spriten, shotar och champange. blev en riktigt bra kväll :) en helt underbar helg!

igår började jag dessutom träna igen, underbart förutom att det var jobbigt och inte gick så bra, haha! hoppas det går bättre idag och jag hoppas att det inte blir massa löp, vilket det säkerligen kommer att bli! nåja nu ska jag packa ihop mig inför kvällens träning. =)