Åsitas smycken

fick en av ringarna på salongen jag spanat in som kompensation för övertiden igår, Åsitas smycke, design Laila Bagge - Rock by sweden! har fått hem alla hennes smycke, nästan, till salongen. dessutom kommer vi sälja halsbandet hon kommer ha på sig på idolfinalen, jag har redan sett det, sjuuuuukt maffigt och snyggt :) tog även tag i mig själv och köpte ett armband som jag velat ha sen det kom, ska ha ett rött och svart sen med :)
(Detta är smyken som laila ofta har på sig på idol och som var med i lets dance!)have2have


ge mig!!!! 799;- svider lite i plånboken... :(


brabrabrabra


min kära vän Emma Dahl har varit hemma och hälsat på,
vilket resulterade i födelsedagsfest med massa vin, skratt,
sång och dans. jag ska försöka hälsa på dig i oslo snart.
Älskar dig <3


love story

orkar inte berätta om helgen i detalj så blir en kort version, fredag lirade cup med poståkeriet, kulkul, gick vidare som bästa trea, haha men sen försvann vi, hem till frita, dricka lite gott och sen harrys :) lördag, jobb på salongen, jobb i garderoben på glenn wish showen i kstad. imorgon är det måndag och ny vecka, då tar vi nya tag!! nu kommer snart ana. :)


flippen!

trodde jag skulle flippa ur ordentligt igår när jag kom hem från träningen! traskar in i mitt hem och möts upp av ice age, balkongdörren står helt öppen. okej hur gick det till? jo vi går tillbaka till förra onsdagen när vaktis var här och skulle byta handtaget, han gjorde det men insåg att hela dörren var skev, plocka av det nya handtaget och gick, vad betyder det? inget handtag!! och i gårdagens blåst kunde min dörr inte stå emot vinden. haspen som jag har flög också upp, snöre till och knyta ihop de? nej! rfick till slut ringa och väcka mina föräldrar till ingen nytta.. tills dom ringer upp och meddelar att dom har lösningen, sätta en kökshandduk mellan så att dörren "fastnar" ordentligt. Det funka, TACK! så idag har jag gjort lite vettiga samtal, ringt hsb och sagt till dom. och handels akassa, som skällde ut mig, tacktack, bara för att jag inte ville ha deras 250 kronors försäkring, kössme. nej nu ska jag titta på lite vänner :)


tisdag

eftersom att snez klagar så får jag väl ta och uppdatera min blogg :) lovar att jag ska bli bättre på att skriva ;) helgen har varit fantastisk, ifredags var det tacokväll med gunz, sänz och mädz, najsnajs! sen blev det lite syppe och harrys med frita, we like. på lördan blev det jobb, sova och sen på födelsedagsfest hos allas vår Emma Dahl :D trist bara att det var chili con carne till mat :S haha, i do not like. men det blev massa vin och allsång, dans på bord och djupa samtal. hade sjukt kul iaf :) sedan blev det harrys med emmas mor och moster, men ingen emma :( men det var kul ändå ;) haha. i söndags var jag heeeelt slut, så gjorde inte mycket vettigt av den dagen utom att tvätta. haha. igår var min städdag men istället var jag på stan och på ikea med mamma.. äntligen köpt gardinstänger, ska bara få upp dom med. och blommor och ljus och nya bestick :) idag började jag dagen med massage, sen hem och städa vilket jag fortfarande håller på med, suck. tar ju aldrig slut.. nåja återkommer :)