nu är snart helgen här

torsdag, imorgon är det fredag, fredag=helg. wow. den här veckan har gått alldeles för långsamt, eller? nåja, jag är iaf ledig på lördag, trodde jag. ska hjälpa Janni och flytta lite, har tvingat med patric också, ska jag upp tidigt ska han gott också göra det!! klockan 15:00 ska jag iaf till ett medium, ska verklligen bli super intressant och se vad hon har att säga. lite smånervös faktiskt. och på kvällen blir det Fille & Bigges 21 årsfest, WOOOOHO!! party, party.. blir lite förkrök här, och linda ska med, DET GILLAR VI!! nu ska jag & gismo gå och lägga oss, han har varit uppe för länge nu, känns som att han går på ecstacy just nu! bara en kruka down än så länge iaf. nåja :) ha en trevlig helg folket :)


helgen som varit

då var det måndag igen :) helgen har varit underbar.. ifredags hade jag och jb filmkväll, sommaren med göran, var faktiskt ganska kul film, haha! på lördagen blev det först jobb sen var jag och fika med frita & emma på nyfiket, som vi ska göra till en vana! woho :) på kvällen packade jag och kisen ihop oss för en kväll/natt i emmaljunga! käkade riktigt god mexikansk lasange och sen blev det lite vin och kortspel, haha tills jag fattade alla regler var vi inne på sista rundan och den vann jag, vilket gjorde att jag kom tvåa, nybörjar tur? knappast ;) haha! innan läggdags tog vi en promenad runt kvarteret och kikade lite på huset patric är intresserad av, jättemysigt gammalt hus :) men vi får se hur det blir med det, jag är dock inte så jätte positiv till det, haha! sen blev det en lång natt när jag, patric och kisen dela på en 90 säng. haha.. efter emmaljunga blev det lite fika hos mor & far, sen kom vi äntligen hem hit, fixade lite käk och så innan vi gick till frida för filmkväll, SAW 6, helt okej film, tur att det är game over nu iaf. nu ska jag ta ett bad innan jag börjar storstäda!


min lilla kisemise

hihi var och kollade på kise i ett litet samhälle innan färingtofta (innan klippan) haha! hittade min lilla älskling där, han är väldigt liten och blyg. men det är klart, får ge han några dagar :) nu ska vi mysa, dock har han redan somnat. bäbisen, har tyvärr inget namn på honom än!! ska komma på något riktigt bra.. woho


han ville inte riktigt va med på bild.


efter ett litet uppehåll

då var det tisdag och idag vankas det städningen, längesen sist. blir så stökigt här hela tiden, har man städat en dag så ska det lagas mat samma dag och då är man tillbaka på ruta ett.. suck! så idag blir det en rejäl storstädning och sen ska jag försöka hålla att städa minst en gång i veckan som jag gjorde i början! dessutom blev min hörna tom utan julgranen :( vet fortfarande inte vad jag ska ha där! nu kom frita på lunch så jag ska fortsätta med städningen, återkommer senare. Bye :)


några dagar in på det nya året -10

då var det helg igen, skönt :) den bjuder inte på något jättespännande men det ska nog gå ändå. i övrigt har det inte hänt så mycket spännande, januari är en seg månad? dock bjuder den på davids 20 årsfest och bigge&filles 21 årsfest. Naaajs.. bäst den här veckan va sandra roséns lilla besök i tisdags, sjukt underbart att få träffa henne igen efter över ett halvårs plugg i örebro (inte varken luleå eller umeå,haha). hon planerade även min sommar, reggaefestival och sen pridefestivalen direkt efter det :) haha. synd bara att man antagligen jobbar då, nåååväl! nu måste jag pysa, jobbet kallar, ha de :)

2009-2010

nytt år, nya möjligheter. whatever!
julklapp 09? trisslotter med 0kr i vinst.
presentkort på H&M, PAJLETTSHORTS (Y),
discokula (läppglans), glögg & muggar.

juldagen spenderade vi här, ca 20 pers, väldigt trevligt. förutom att mina ena hallmatta försvann och fortfarande inte är återfunnen och en ikea papplampa sönder. så måste till ikea ja :) annars var det en trevlig fest och sen blev det björket på det, najs :)
jobbade två dagar innan nyår och fick då lära mig hårförlängning, så nu kan man det också. skönt :) var inte så tråkigt som det såg ut ;) haha.. nyår spenderade jag i farstorp och det var underbar mat och mycket rolig kväll fram till iaf en 01:00! hmm.. nåväl! och i lördags var vi på avskedsfest hos sebbe och det var trevligt. och nu är jag ledig fram till torsdag så det har varit väldigt mycket slappe i soffan framför vänner, me like. nu ska jag bänka mig framför paradise hotel, äntligen börjar det igen efter juluppehållet :D tjing.