kycklingrullader

Har visst missat att uppdatera här på ett tag! Helgen har varit och den susade förbi som vanligt, lördagen var jag uppe med tuppen för att spela cup i Markaryd, vi spela alla tre gruppmatcher lika och gick därmed inte vidare. På kvällen var vi hos Andre och Alexandra och givetvis lille Adrian och (stora) Action. En lugn och skön  kväll! Söndagen var som alla andra söndagar, lugn och slapp! Idag har det inte varit många knyck, städat lite, varit ute med kelly i skogen så hon fått springa av sig. Själv försöker jag hålla mig inne och stilla då den här hemska förkylningen inte vill ge med sig.. Imorgon händer det däremot lite mer, då ska jag in till stan för en "intervju" och efter det ska jag va hos mamma och fixa lite. Hon vet inte varför jag ska komma och hälsa på men ska fixa en sak vi vet hon vill ha fixat! Vad det är, säger jag imorgon! Nu ska jag kolla vidare på lite tv innan det är dags att sova igen. Hoppas ni haft en bra dag allesammans.

Det här receptet använde jag mig av idag, MUMS!!!


it was only just a dream

Riktigt härligt att vakna upp mitt i natten och känna att mandlarna är stora som fotbollar. Hatar verklligen att vara förkyld, hoppas det lägger sig snabbt. Måste ner på ica och köpa lite ibumetin så jag får stopp på det. Just det igår kom det allt en del snö och man fick äntligen lite julkänsla, haha! Lite för sent för det kanske, men den verkar tina bort ganska snabbt så vi slipper den nog snart igen! Idag var det tänkt att jag skulle börja måla vårt gästrum och sen när det är färdigt är alla rummen färdigmålade, men vi hade inte så mycket färg. Det lilla vi hade räcker till en vägg med tanke på hur grov väven är i det rummet. Nu ska jag gå och diska och dammsuga lite så här ser lite klokt ut =) hoppas ni får en bra dag allihopa.


Det här var inte igår, jösses vad brun och smal man var ;)

sometimes everything just feels wrong

Då var det ny vecka och måndag och det är slut på "helger", bara att invänta påsken och lite snö kanske? Eller vad tror ni? Idag var det tänkt att jag skulle gå Vittsjön runt med Kelly men jag har inte kommit så långt! Fastnade på datorn med att skicka ut lite ansökningar och dylikt. Någon som vet något ledigt jobb? Extra timmar, deltid, heltid? Vad som just nu =) I vilket fall som helst så ska jag ut med Kelly en sväng nu får se om jag kanske bestämmer mig för att gå runt sjön ändå, hade varit fantastiskt skönt att få det gjort i alla fall! Hoppas ni andra har en bra måndag, trevlig dag!

Hittade den underbara bilden i samlingen, det var tider det!


The end of the weekend

Helgen bara susade förbi, fredagen sov vi bort efter hockeyn, jag gick och la mig när den började haha!! På kvällen var vi på Wok house och käkade lite och efter det var vi på bio och såg New years eve!! Kanske inte världens bästa film men den var fin :) igår var jag hos min vän jb, tog oss bara 1,5 år att träffas :) bättre sent än aldrig!! Idag har vi varit i kyrkan på tacksägelse och senare idag blir det lunch hos svärmor och ikväll är det äntligen fotbolls träning :) trevlig söndag på er!!


hockeynatt

Ojojoj inatt vankas det jvm-final, och jag hatar att kolla på hockey, men vad gör man inte för sitt hjärta? Har laddat upp med lite godsaker så vi klarar oss eftersom det börjar 02,00!! Känner jag mig själv rätt så kommer jag att somna. I värsta fall tar jag och läser i min bok. Brukar inte läsa böcker för jag somnar bara, haha!! Men sen i april har jag försökt börja läsa Paradiset av Liza Marklund, och häromdagen tog jag tag i det ordentligt och nu börjar jag komma in i boken. Sen julgranen åkte ut idag har jag gjort en liten myshörna vid kaminen så jag har nånstans och läsa där jag inte kan somna ;) haha! Nu kollar jag lite big bang theory innan vi ska kolla på Baksmällan 2! Trevlig kväll på er (:




Booooyaah!!!

Idag var det lite tyngre att ge sig ut på PW men jag tog mig ut, först och främst för kellys skull! Men det gynnar mig med ;) det är skönt efteråt i alla fall!! Idag tänkte jag ta tag i och städa, inte alls sugen men det måste göras. Och imorgon är Patric ledig, det är iofs dom flesta. Funderar på om vi ska in till stan och gå på bio, tänkte se New years eve verkar vara sjukt bra!! Nu ska jag njuta av brasan och min frukost. Hoppas ni har en bra dag alla :)

Idag blir det yoggi med honungsmelon och fikon och två ägg :)


The voice

Sitter och tittar på The voice, visserligen ganska trött på sånna här program men detta gillar jag. Fyra bra olika artister som bestämmer om dom vill jobba med rösterna, och "rösterna" bestämmer vilken artist dom vill jobba med :) ska luta mig tillbaka med en kopp te och njuta :)


4 januari

Har precis kommit tillbaka efter dagens PW, och idag var det riktigt jobbigt att gå. För det första blåser det sjukt mycket och medvind hade jag inte. För det andra har jag en galen träningsvärk från gårdagens boxpass, riktigt härligt!! Nu blir det lite frukost innan jag ska bege mig in till stan för en massa ärenden. Hoppas ni får en bra dag allihopa :)

Mild naturell lättyoggi med banan, honungsmelon och havrekli :)


What doesn't kill you makes you stronger

Årets första boxpass är avklarat och det var så sjukt jobbigt, visste inte att jag var så dåligt tränat. Haha! Men ser redan fram emot nästa veckas pass, ska bli skönt att komma igång med träningen! Efter träningen unnade jag mig en vaniljmuffins med polkagrisfrosting som jag slängde ihop innan ikväll, mums. Avnjöt den till världens bästa film, the holiday! Nu ska jag förbereda mig för nån timme hockey med hjärtat, wish me good luck.


2012

Dags att hälsa det nya året välkommet, och alla nyårslöften ska tas om hand. Själv har jag inget direkt nyårslöfte mer än att komma igång med träningen, har legat LITE på latsidan på sistonde, inget bra alls! Så idag tog jag tag i mig själv, varit ute med Kelly på en 50 minuter lång PW, riktigt skönt så här efteråt. Nu ska jag käka lite frulle bestående av naturell yoggi med frusna hallon och havrekli, till det blir det två ägg! Senare under dagen ska jag plocka undan all julpynt, det ska fram långt innan men bort snabbt efter! Men det är skönt och få tillbaka sin riktiga inredning. Ikväll blir det även ett pass box med fotbollen och det är efterlängtat. Japp, nu har jag skrivit årets första inlägg, kanske de första på två år? haha!