v29

Idag har jag varit på Ikea med min kära mor. Köpte hem ett skötbord, skötbäddsmadrass samt ett överdrag och annat bebis grejs. Och givetvis doftljus, äpple/kanel - lite juldoft över det som får en att längta ännu mer! Nu är nog alla stora grejer/möbler fixade.
Idag går vi även in i v29 (28+0), Shit va tiden springer iväg! Ändå känns de så långt borta...


hotel tylösand

åh har precis ringt och bokat in mig och patric på spa på söndag, som jag har längtat efter att åka iväg på spa. ska bli så skönt att bara koppla av hela dagen och inte tänka på några måsten. blir även detta år hotel tylösand, hade varit roligt att prova något annat men vi gillade detta förra gången så varför inte köra på ett vinnande koncept!
 

Provar igen då

Suck hela mitt inlägg försvann till föregående inlägg! Provar en gång till.. Sitter hos barnmorskan på sockerbelastning för att kolla så man inte dragit på sig graviddiabetes. Bara 10 min kvar tills hon ska sticka fingret och kolla. Har lyssnat på bebis hjärta som slog på fint och magen växer stabilt och hon tippa på en 3800 grams bebis, minst! En liten bjässe :)


Barnmorskan


Godkänt

Så ja, då har ceasar provat både spjälsäng och barnvagn och det verkar duga! Ja, han är försökskanin på alla nya möbler här hemma, just nu är babyrummet och dess möbler hans favorit ställe i huset.


Lördagsmys


Nyinkommet

Idag har vi fått vår barnvagn från svärmor och styv-svärfar! Så roligt så jag nästan spricker. Allting blir så mycket mer verkligt! Wiihoo..


Irritations moment

Idag skulle jag kunna skrika mina lungor hesa! Det här med att vara inskriven på arbetsförmedlingen suger verkligen musten ur en, mejlar min handledare att jag vill boka ett möte med henne och prata, får ett brev hem att jag är kallad till ett grupp informationsmöte som jag redan varit på 2-3 gånger. Hur himla svårt ska de va och fatta? Det var ju inte det jag bad om!!!!! S-U-C-K! Och dessutom funkar inte 3G på telefonen så allt går i slowmotion (i-landsproblem).

Hoppas ni andra har en bättre dag :)


Höstsöndag

Helt otroligt, fick sova själv hela natten och det enda positiva var att jag slapp nån som snarkade eller flåsade mig i ryggen. Inte förrän halv sju traskade han in här, som det kan gå!

Idag har varit riktig söndag, soffhäng och spanat på de riktigt underbara höstväder som varit idag. På tal om höst så hade jag behövt en tur till Ikeas ljusavdelning, bunkra på med härliga doftljus! Får fixa de där snart kanske.

Nu ska jag sluta ögonen och drömma mig bort! God natt!


Helgen kan börja

Sjätte jobbdagen denna veckan avklarad även så en HEL macka från subway. nu ligger jag i min underbara mjuka säng i ett kallt sovrum, precis som det ska va. Fast utan sambo, han däcka på soffan! Slipper jag kanske hans snarkande inatt och får en tyst natts sömn, bara att hoppas, he he!

Nu ska jag njuta av lite bulleribånk i magen och sluta ögonen, god natt!


att vara gravid

det proppsas ju om att man ska njuta av att vara gravid och allt positivt med en graviditet.
därför ska jag nu bryta trenden, OBS, jag har även upplevt positiva grejer och alla har inte upplevt de negativa ;)
 
jag undrar ofta hur man kan njuta av dessa punkter, jag har dock inte upplevt riktigt alla;
 • illamående from hell som håller i sig graviditeten ut
 • åderbråck, det är fult och gör galet ont
 • gråtattacker av ingen anledning
 • humörsvängningar from hell pga alla hormoner
 • tonårsfinnar
 • fett hår
 • foglossning som gör att man känner sig som en 80 årig kärring
 • läckande bröst, långt innan bebis hittat ut
 • bristningar/strimmor
 • akut kissnödighet
 • läckage
 • flytningar
 • att gå upp varje natt 2-3 ggr för att kissa
 • behöva äta konstant
 • få ett galet sug efter något speciellt just NU
givetvis får man ju det allra bästa avslutet på en graviditet så jag antar att man glömmer alla dessa tråkigheter innan man vet ordet av det. man har säkert inte tid att tänka efter hur ens graviditet var när man fått sitt lilla barn i famnen och jag längtar så otroligt efter vår lilla bebis, du är så efterlängtad, redan!

Välkommen tillbaka

Verkar som det fungerar här igen, jag som vant mig vid den nya, he he!! Blir inget superintressant inlägg, skulle mest testa så de funka! Ligger i sängen efter att precis kommit hem och Kelly är på övernattning hos sin mormor. Har varit där hela dagen och skulle lämna henne där halv sju imorgon så hon kunde lika bra sova över.

Nu ska jag sova för imorgon väntar det lite jobb och idag börjar nedräkningen från tvåsiffrigt, 99 dagar kvar!