please don't stop the music

idag var jag på "massage" hos syrran, fick faktiskt riktig massage också och det är inte ofta! låg på rygg för att få ryggen uträtad och det krasade riktigt mycket, och det är en så underbar känsla för minuten innan det krasade kunde jag inte resa på mig från bänken. efter hon knäckt ryggen var det inga problem, så skönt!! hoppas det ska kännas lite bättre i ryggen nu. imorgon är det dags för jobb igen, 9-19 och sen på kvällen har jag inget bokat, får se vad kvällen bjuder på =) nu ska jag mysa i soffan med djuren. trevlig kväll :)

träffade min kära vän emma idag!


let the angel see me home

Imorse åkte Patric på träningsläger och jag är redan uttråkad! Tänkte ju sitta ute och sola på min lediga dag men ack. Istället lagade jag mat, rödbetssoppa med ost och vitlöks scones! En smula nöjd över mig själv. :-) nej ska försöka göra lite nytta, städa, diska och sånt.


PF i veckan!!

ska börja med att säga att jag har en sjuhelvetes träningsvärk i ryggen ;/ nåja, solen vill inte riktigt titta fram så där skarpt som i söndags. men lite soligt är det iaf! imorgonbitti åker på Patric på träningsläger till Holland och kommer hem igen på söndagkväll, är lite avis, minns själv hur sjukt roligt det var! den stora frågan är hur jag ska klara mig? sova själv? hur som helst så kan jag inte sluta tänka på de två åren ifk hlm var i holland. speciellt första året när jag fick dela rum med Emma, och det var lite spänt/nervöst då vi knappt kände varandra. Men allt eftersom växte en fantastisk vänskap fram och vi har många roliga minnen tillsammans opch det kan hon nog hålla med om :) hihi!


jag och emma första året i holland!

Tidig sommar!!

Idag är jag duktigt trött, började 7 idag och har ägnat dagen åt att packa sill fram till halv fyra, bra ont i ryggen. Väl hemma somnade jag på soffan och nu längtar jag efter sängen! Hoppas väderprognosen för morgondagen stämmer då man är ledig :-)

Jag och älskling på picknick igår!!


Hard work-work

3 timmars sömn, 7 timmars jobb, minus på skatten och ingen bra träning så är jag rätt säker på min sak. tar nog en välbehövlig paus! not my day.....


I belong to you

Idag sprang jag på en bokrea på Ica, och egentligen hatar jag att läsa men så såg jag att breaking dawn låg för endast 59;- så jag var tvungen! Eftersom jag tycker filmerna är bra tänkte jag att jag ska klara av att läsa boken. Så nu håller vi tummarna för det! Dessutom visade vågen lite minus idag, så idag är en bra dag, - nöjd! Have a nice day!


cesar gungar

cesar utforskar huset efter nya sovplatser, på senare tid har tvättkorgen varit ett alternativ, men senast idag hittade jag honom i gungstolen! söta katt..


there is no place like home

ligger i sängen och gör mig redo för att sova, bredvid ligger hjärtat och snarkar om man ändå kunde somna lika snabbt och lätt! Har faktiskt ställt klockan på 8 imorgon för att inte sova bort en ledig dag. Lovar inte att jag kommer gå upp. Tänkte försöka fått målat en runda, nej än är vi inte klara! En sak som är säker imorgon är att jag ska hoppa in och lira med farstorp och det ska bli superbt!

God natt :-*


Pinsamt!

Sitter och tittar på Jamie Olivers matrevolution, USA! De stackars ungarna vet inte vad mandel är, vad guacamole är gjort på, var smör kommer från, var kakao till choklad kommer från (inte en kakaosjö nej). Nej fy skäms USA!


Renovering på g

Då var det dags att göra vid det sista rummet, gästrummet! Nu har jag precis grundmålat en gång, fortsätter igen imorgon sen behöver vi en sväng till bauhaus för golv!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/162220/images/2012/pic_194274364.jpg" class="image">


Nästan sommar

Idag har jag och Kelly varit ute hela dagen och njutit av solen!! What a great day!


Like & share if you agree

Patric hittade denna bilden för några dagar sen på nätet och den är så fin. Och den stämmer ju lite grann ;-)


euphoria

Vilken underbar dag att vara ledig på, icke. Blev inringd på jobb och hann inte göra något här hemma, men att jobba är ju bättre! Hoppas på lika fint väder imorgon och onsdag så man kan va ute och njuta.

Min namnsdagspresent av syrran :-)

 

klickade även hemma denna söta sommarklänningen

 

 

och på köpet fick jag en av dessa, valde en grön!

 


Helgen

Denna lediga helg har minsann bara rusat förbi. Men den har varit bra! Igår gick jag och Kelly till Bjärnum ip för att kolla patrics träningsmatch och det var lååååångt till Bjärnum. Men vi kom fram. På kvällen var vi på middag hos Elinor och Jesper så mysigt och roligt :-) idag blir det match för min del och så fint som det är ute kan man inte klaga, nu ska jag ut med Kelly och lapa lite sol!


Svensk damfotboll

Vilka var spelarna som svarade för de bästa säsongsinsatserna?
- 21-åriga Viktoria Bojanovic är en lovande mittback. Styrkan hos henne är viljan, är stark och effektiv i huvudspelet.

Man blir rörd, jag tackar och tar det som nominering till priset årets spelare, 2011 var mitt fotbollsår ;-)


i'm infected by the sound

En åtta timmars arbetsdag slut, göttar mig i soffan med lite clementiner och vindruvor och längtar efter kvällens dubbelavsnitt av Greys. Äntligen börjar alla de bra serierna igen! Tänk att man kan fängslas av lite tv så , haha! Hoppas ni har en bra kväll!


Vecka 10

Ligger i sängen och kan som vanligt inte somna, får spela lite spel så brukar det ordna sig. Börjar jobba 7 imorgon så klockan ringer tio över fem så känner att jag borde sova. Btw, så skar jag mig på maskinen idag, första gången sen jag börja, aj!


forget the past

måndag och ny vecka. har för det första fått sova ut idag efter att jag fattades några timmar från helgen. det var skönt. har också varit ute med kelly i skogen och njutit av det underbara vädret vi har idag! så mycket piggare man blir med lite sol! nu håller jag på och bakar bröd och snart ska jag dra igång med middagen då det ska koka två timmar. skönt med lediga måndagar, bästa som finns!

jag och hjärtat


saturdaynight

då var vi "inflyttade" på embla för denna helgen och hundpassning. tog med oss alla tre djuren hit, haha! mysigt. har varit ute en sväng i skogen med hundarna och vi släppte alla lösa, givetvis stack mammas hundar, (skit med)! MEN, vår duktiga Kelly hämtade tillbaka dom :) hur grym är hon inte då? bästa tösen! nu ska vi käka lite innan jag ska klippa patric och jag ska på jobb! hoppas lördagskvällen blir bra för er där ute =)


Haha, hittade den bilden ja!


jag hoppas, tror och vill

Då var det äntligen helg igen. Visserligen ska jag jobba ikväll :-( men jag hinner njuta av lite sol innan dess. Mamma och pappa har åkt till Sthlm så jag och Patric ska passa deras hundar till imorgon. Vilket kaos de kommer bli ;) hoppas ni får en fin lördag :)