Lördag

Är på jobbet, helt onödigt och vara här redan 9 när man inte har något att göra, borde nog prismärka filmer men har inte så bra koll på vilka det är :D haha! lång jobbdag igår, sen blev det vittsjö 2 gånger, haha ;D fyfan vad trött jag är nu! ikväll är det fest och jag är så laddad.. sorgligt att jag har mer än 8 timmars jobb framför mig bara! , haha. nej nu ska jag sköta mitt jobb adios.

Torsdag

Idag ska vi tydligen flytta helt, skulle vi gjort igår också men haha :D så kommer inte kunna uppdatera här så mycket. äsch, det överlever vi :D hahahaha.. nån gång i nästa vecka (tror jag) finns jag igen :D mobilen fungerar ju som den ska annars :D haha.. goodbye then <3

Grattis cous på 29 årsdagen, bara 1 år till 30 :) haha..

Onsdag

idag kom ana och hälsa på mig :) och det var mycket trevligt.. "de va inte igår" haha.. annars har jag inte hunit med mycket mer. skulle ju flyttat idag, men fick besök av några "Bojanovic" igår, från sthlm, inga vi känner, men en på taxi hade sökt på bojanovic och hittar vår och deras familj, tror ni inte att min käre far ringer upp den här och kollar om vi möjligen är släkt eller så? jodå! så ringde han häromdagen att han skulle till tyskland och ville köra inom och hälsa på så visst, fick ju ett flak öl så jag klagar inte :D dom fick sova i nya huset och sen åkte dom idag igen vid 22, så dom var här i typ ett dygn, orka :D nog om det.. nu ska jag dricka varma koppen, mumma och kolla på trade! hejdå <3
dagens plus; träffade en het och väldans trevlig man idag ;p


The Calling - Wherever you will go

idag har jag umgåtts med Emma i stort sett heela dagen :) ska bara säga att jag var och tvätta bilen själv idag, alltså "gör-det-själv" :D haha. whatever, funka inte så ska ta det i taxi garaget imorgon, hihi =) iaf efter några timmars rastlöshet bestämde vi oss för att dra på bio, bara sådär. Sex and the city! kan va en av de bästa filmerna jag sett, grrau! och galet sugen på att dra till new york nu? JAAAH! åh vad jag vill. det är något jag måste göra, ok?!

So lately, been wondering

Who will be there to take my place

When I'm gone you'll need love

To light the shadows on your face

If a great wave shall fall and fall upon us all

Then between the sand and stone

Could you make it on your own

 

If I could, then I would

I'll go wherever you will go

Way up high or down low

I'll go wherever you will go

 

And maybe, I'll find out

A way to make it back someday

To watch you, to guide you

Through the darkest of your days

If a great wave shall fall and fall upon us all

Well then I hope there's someone out there

Who can bring me back to you

 

If I could, then I would

I'll go wherever you will go

Way up high or down low

I'll go wherever you will go

 

Run away with my heart

Run away with my hope

Run away with my love

 

I know now, just quite how

My life and love might still go on

In your heart, in your mind

I'll stay with you for all of time

 

If I could, then I would

I'll go wherever you will go

Way up high or down low

I'll go wherever you will go

 

If I could turn back time

I'll go wherever you will go

If I could make you mine

I'll go wherever you will go

I'll go wherever you will go

and i still miss you,..
God Natt <3







Söndag

Gothia var fantastiskt och jag orkar inte skriva om det..
- how i'm supposed to speed with no air.. / Mimmie
-open up your mouth / Mimmie
- sexy camera / Mimmie.
rana går på gräset , röris; Får du inte gå på asfalten heller?
"ska dom odla potatisen först eller?"
såhär ska röris betala sin 8000 kronors armani kostym: Byta in annis och betala 2000 :D
(väldigt elakt, men väldigt kul)

ifredags var jag hos madde och käka och snacka av mig , wooho.. det behövdes kan man ju säga =D självklart räckte inte fredagen till, så igår grilla vi och drog en vinare och några öl och några shots :D kortspel och musik och snack och alles. jakku anlände något senare, körde på en något svag kaffegök :D haha. hälsade dessutom på hos grannen där "bästis" befann sig, wooho! runt fyra tiden avrundade vi kvällen och jag och madde däckade rätt snabbt.
idag har jag varit hos familjen jakus.. sandra har ju fått en liten Lino, ååååh så söt! plus att vi inte träffats på år & dar och sandra ska faktiskt flytta ner till slovenien om jag fatta det rätt.. kanske sista chansen att träffa henne, så det var mycket trevligt :) nu ska jag däcka till Cassandras dream =) goodnight. <3



Onsdag

måndag; match mot Qviding (?) , förlora med 2-1 .. =) lika hade varit rättvist även om vinst hade varit bäst ;) haha ! och tisdag, igår alltså, vann med 1-0 mot ett amerikanskt lag. det var den värsta matchen i hela mitt liv ;o här snackar vi köttmatch, och för er som tror att tjejer inte kan kötta så kom beviset igår att DET KAN VI! det var gap, skrik, fight, smällar, och allt vad det heter. men vi vann och vi knäckte dom :D så jävla gött!

plus att igår så gick Rainbow på liseberg i sönder ;O och spårvagnarna stängdes av så först kom vi inte ens in till göteborg, men sen så! haft det mycket trevligt hittills och bättre ska det bli :D snart match igen, 13.20 mot Danmarks IF , ett svenskt lag =) mihihi! goodbye then!

Torsdag

1. jag är skittrött
2. jag är nöjd
3. jobb på blå idag, det gick braaaaaaaa.. =)
4. jag vill se "Dirty Dancing" med Emma NU!
5. DET ÄR SÅ GALET MYCKET FEST IMORGON!
6. imorgon ska jag försöka montera ihop min garderob? hjälp, någon?
7. jag ska flytta massor med saker
8. jag ska upp tidigt.
9. jag ska handla inför gothia. funderar på ett par skor också (=
10. det är så mycket Vänner i min 90 säng ikväll! hejdå =D


Onsdag

idag var jag uppe klockan 9:45, frivilligt ;o vad fan har hänt. haha! igår kollade jag & emma på film , Morgan Pålsson som släpps idag =) haha! woooo, coolt. Jag; har du sett morgan pålsson? Emma; hmm, nej han har jag nog inte sett, vadådå? , haha hon trodde jag menade i verkligheten, så söt ;) krängde godis, chips&dippa och emma åt upp alla mina daim :D haha, hånge. haha filmen var faktiskt rätt kul ;p fick köra hem emma sen och när jag kom hem igen blev det bus med hunden, det börjar bli något av en tradition? haha. kollade på vänner, har köpt säsong 3, tvåan borde komma snart med :D imorgon ska vi flytta min säng, ojoj , nu börjar det hända grejer. eller jag ska inte göra det, jobbar på Blå då (: men ja, ni fattar. nej nu har jag viktigare saker att göra än att skriva här. byebyebye.. =)

Tisdag

igår kom maddy hit och kolla på film med mig. haha, "jag hör inte" , "jag ser inte" haha, "du varken ser eller hör" :D järnets änglar då, hm ja. Det fanns egentligen ingen poäng i hela filmen ;p haha. den var rolig då och då! men annars var den väl ja inte vet jag. efter maddy kört hem la jag mig i soffan och kolla på tv. däckade klockan två och vakna halv sex, då traskade jag över till sängen och sov till 12 :) nu ska jag göra vid mig lite, och sen blir det att fixa lite och ikväll är det träning, woooho! bye then.


det blir bara värre & värre.. det gamla var bättre!


Måndag

idag har jag faktiskt hjälpt till lite, började med att bära ut massvis med lådor i båda bilarna. sedan köra detta till Ljungdala och lasta av, suck! sedan åkte jag och mam till jysk, mamma skulle ha nån byrå ;D så fick lasta det med, av på ljungdala och sen gasen i botten till Ikea. Jag köpte en garderob och en tillhörande byrå. hoppas det får plats nu bara :D haha! plus att det är vitt, haha får måla om mina svartmålade möbler till vitt ;) nej aldrig i livet, det får se ut så! sedan körde vi inom Kvistalånga på vägen hem och plockade jordgubbar, mumma vad gott! sen fick vi lasta av på ljungdala igen, haha. efter det spektaklet körde jag hem och gick slingan med Lilly, mötte jakku en sådär tusen gånger (nej men 3) haha. har varit och hyrt en ny film idag igen, Järnets änglar. Ska alldeles strax börja kolla =) goodbye.


jag finner inga ord för det.... (ge mig Gothia nu, förhelvete.)

Söndag

helgen är över och det betyder en vecka kvar till Gothia!
och nu vet jag inte alls hur nånting med bil och skit kommer
att lösa sig. eftersom emma inte kan åka upp innan måndag
gaaaah damp på dig fruntimmer :D så får väl blir jag, moa,
madde och ev. ozzie?! nog om de, annars får jag köra själv
och pröjsa bensinen, haha! omg! fredagen var underbart
rolig och man ska ju bjuda på sig själv, inte sant linda ;) haha!
bli lite för mkt av det goda och jag mådde inte allt för bra igår
när vi serverade.. satt ner för det mesta! haha.. förlåt (A)
idag har vi lirat match, vann med 7-0 och jag gjorde TVÅ mål.
helt fantastiskt. plus att jag börja lira som yttermitt och det var
då jag gjorde mål, sedan tog jag ett steg in i mitten :D haha.
jag pallade verkligen inte mer. efteråt blev det en runda med
maddepadde. =) alltid lika trevligt. nu ska jag krypa ner under
täcket! pusshej vänner.

Fredag

Tunisien 29 augusti - 5 september.


fest med empa ikväll, och linda ansluter något senare, äntligen! haha
imorgon blir det jobb, servera på bröllop får se hur det slutar. och på
söndag får man väl fortsätta packa och så, plus lira match med gothia
laget! =) lite mer än en vecka kvar, underbart! nä nu ska jag fortsätta
packa och sen plocka upp lite klippta buskar, haha. hejdå =)


Onsdag

yesbox, blev stranden idag med Emma, Linda & Empa. Trevligt trevligt, "Du är röd på ryggen" - Ja vadå då?! haha.. ajaj är lite bränd, JA! blir beachen imorgon med och ev. på fredag. hehe. ikväll ska jag och grilla hos emma och pimpla vin! najs =) måste bege mig nu! see ya. <3