goalie

har förfan glömt och säga att jag var målvakt i söndags efter att karro skadat sig i femtonde minuten typ ;D vann dock med 4-1 så att ja jag släppte bara in ett :D haha. ja fyfan. nej godnatt folketl

blommi

sta ima..?

hola, cao, bok, zdravo, hej, hello ;D egentligen har jag inget vettigt att dela med mig av (som vanligt) har iaf börjat skriva på mitt samhällsarbete (det är inte okej) haha.. om jag blev sugen på att ta en sista minuten idag, nathy satt och kolla billiga resor och sedärja då kom det upp reser för 500-900 kr, jag var oerhört nära att boka :D men får kanske bli turkiet med syrran i höst? eller en sista minuten med nathy på höstis! och jag fick VG i matteb, jag är nöjd, klarade nationella med ett svagt G :D hade även körlektion idag, kändes som en uppkörning, jag fick försöka lösa allting själv. ahah det gick alldels utmärkt förutom min fickparkering, sorry ;) var bara lite småsaker att tänka på.. blev en aning nervös när han fråga hur många lektioner till jag bokat.. "hur många lektioner till har du bokat" - öööh fem kanske.. ":O behöver du alla?" -ja eller nej eller behöver jag de? "nejnej, avboka dom, behåll max två innan uppkörningen och kör hemma" man tackar man tackar, varsågod pappi där slapp du betala utöver de redan betalda lektionerna! förövrigt, eller ja allvarligt talat Janina, vårfest i perstorp? att du lyckas övertala mig :S haha men vi får se, emma fråga också om vi skulle göra nåt yesbox. kanske tar en filmkväll hos syrran istället :D nej om man skulle ta och se till att arbetet blev klart ikväll? ett stort plus till mig som lagt fram alla grejerna jag glömt ta med mig till skolan som skulle lämnats för flera veckor sen :D haha.

en annan sak med, jag och min syster smider planer.. eller iaf jag, att jag ska köpa en extrasäng o ha hos henne så att jag kan bo där när jag piercat tungan eftersom att jag förmodligen kommer att bli utslängd. :)

i could risk a broken heart by telling you the truth

wooooooooooho, snart sommarlov, vilket innebär jobb, körkort(??), liseberg, gothia, fest och massa mer :) jag längtar... dock måste jag skriva ett arbete i samhällen och skriva klart slutrapporten och loggboken i svenskan, blööööh. fest fredag, lördag och sen tisdag torsdag igen :) najsnajs.. ska fan införskaffa den där piercingen fast du blir besviken men jag e faktiskt 18, (haha fan vad det lät fel "jag e faktiskt 18") .. nej nu ska jag nog bädda ner mig, lång dag imorgon, körlektion, ha det var fan längesen :)

jodå så atteee..

'With just a smile you capture me'
'Oh, what I wouldn't give to have you lying by my side '
'I'd give my all To have just one more night with you'
'Don't walk away from me'


om ni vill veta så är klockan 03.57 o det börjar bli rätt ljust ute, eller det är ljust ute. nää nu borde jag sova, match om 13 timmar, mohahahha. yey, jag pallar inte..oj just de, de är Mors dag :) godnatt.




unnan eller väck

yesyes, skulle ju till hbg egentligen.. men blev bara fritte o jag så vi sköt fram det! blir istället förfest i tollarp hos joanna och typ halva klassen :D sen ska bege oss till Grand :D "unnan eller väck för jag ska fram" haha, ja så är det.. nej nu måste jag käka och fixa det sista innan avfärd:D goodbye then..


image71


no matter how hard it is ill be fine without you

igår var det match, hemmapreimär för vår del mot Hästveda... 4-0 i halvlek var bra, men inget var över då.. vi kände tydligen för att avsluta matchen med 10 mål till, alltså skrevs resultatet till 14-0 inte illa! och tro det eller ej men jag nätade, två gånger till och med =) måste ju bryta mönstret nån gång! (hahaha) förövrigt var det helt onödigt att gå till skolan idag, dock gjorde jag en kanonklippning på Fia idag :D jag är nöjd, sen var det lite projektarbete som redovisades, alltså samarbetsövningar igen :D , har varit ett antal grupper i klassen som gjort projektarbete i arbetsmiljö och alla valde "bättre sammanhållning i klassen" , det har ju faktiskt hjälpt lite! :) hade även Nationellt i MatteB , hahaha hello fett ig! borde egentligen plugga på vårt arbetsmiljö prov till imorgon, men tar det innan jag slocknat sen (A) haha..
har faktiskt varit lite dålig uppdatering på sistone ;$ fy skäms. haha! , har fått tillbaka min data, mmh det är underbart..! jag har klippt mig igen :@ haha, men ska få det jämnlångt så det kan växa ut FINT! + att jag lirade skol-dm ifredags, vi kom tvåa, spelade fyra matcher 2*20, snacka sleden man var i fredeskväll, + att jag fick ett knä på ljumsken, ajaj...på lördagen var jag på coreträning (sjukt jobbigt) sen tivoliparken och så.. på kvällen blev det jubb, det gick väl rätt bra va, haha.. dock fick jag inte rätt på dörren men som tur var hade jag lite extra hjälp :D tacktack, myspys that night... :) söndagen spenderade jag i sängen fram till halv ett och sen blev det ikea, bära och fixa.. sen klippa maja och sen avsutade jag kvällen med taco tillsammans med sandra & madde :) vi hade även lite kladdkaka och godis, gottis.. nej nu måste jag plugga och avsluta detta otroligt långa inlägget... good night.



I wish that this night would never end
I need to know

Could I hold you for a lifetime
Could I look into your eyes
Could I have this night to share this night together
Could I hold you close beside me
Could I hold you for all time
Could I, could I, could I have this kiss forever

fäll en tår eller två..

jag är så j-vla trött på ert förbannade tjat, ja jag vet.. men det blir ta mej fan inte bättre av att ni gnäller, tjatar, klagar och allt, snarare tvärtom. vafan, jag gör så gott jag kan, jag vill väl ha ett liv jag med.. :S visst jag hade kunnat engagera mig mer, men jag orkar faktiskt inte heller, och jag har haft det bra dom gångerna ni låtit mig ha det så.. men vafaaaan... nej var bara tvungen.. tack och hej.

ge mig fredag, helsingborg och tivoli nu :)

Godkänt

heeeeeej :D
yesyesyes, klarade uppskrivningen idag, haha :D det var tamejfan nästan precis också! och så fyllde man 18 igår och firade finfint i lördags :D tack så jättemycket alla för att ni kom och för presenterna! tack emma för talet, mycket kul ;) mohahaha. nej nu måste jag bege mig till lektionen, är ju iofs ledig men skit i det :D

tre

         haudie haj :)
ööh, ska betala 1400 sketna kronor för att laga datan ;@ jag blir galet arg.. men men skit i det, födelsedagspengarna går till det, kul, kul ju ..idag iaf så cyklade jag till apu:n :o ja fyfan! gött det.. sen blev det väl inte så mycket o göra, hjälpte och färgade lite och så.. österås sen och där insåg jag att jag glömt min plånbok på blå och tur var väl det för när jag hämtat den och skulle cykla igen så mötte jag linus :D , älsklings linus, stod och prata i över en timme :) mjaaaau , <3 blev donken sen, blöööööööh.. usch skräp! får nog krypa ner i sängen snart efetrsom det är tidig morgon imorgon. usch ja.. sen kommer david efter skolan och ska klippa sig, :) och på lördag iaf, så är det jobb och sen är det tamejfan fest så fort jag är klar där:D utgång allesammans, utgång, lagligt :D good night <3


muhaha

hejjdu... :)
körskolan idag med, gjorde massor med repetitions uppgifter ;D gick väl braaaaaaaa. ;) var där i drygt fyra timmar, det var seeegt... var på hemmakväll med, ska dit nu igen och lära mig stänga! + att jag var och handla inför lördag idag, dyrt :D tack mamma <3 nej nu måste jag med bussen, goodbye :)  

fyra

hej :)
det blev minsann körskolan igår med, i tre timmar, göttgött :D tror jag är hyfsat redo ändå.. hade ju lite kul sällskap ett tag iaf, ebbzy ;D blir körskolan idag med, fyfan alltså och sen skriva kontrakt på Hemmakväll, mohaha! Först blir det school, kunder, inte alls sugen eftersom inget man gör duger!! eller hur var det nu? en damklippning och en permanentrullning förhelvete man blir ju så trött! nej nu börjar jag, blööö! slutar gärna efter kundpasset idag, men ack ska ha teori/arbetsmiljö blöööööööh..
Dessutom är jag ännu mer nervös över Emmas present nu! ;D

image70

sex

haudie haj (säger man så?) , haha
idag tog jag tag i mitt liv, begav mig till körksolan efter skolan och gjorde lite test, jag är duktig ibland.. sedan testade jag det här med stå solarium, hahaha fyfan tur att man inte behöver stå så länge :D hann även kolla upp en ny parfym, fastnade för brittans nya och hillary duffs, escadas sommardoft var inte heller dum! :) imorgon blir det körskolan igen, klipp(?) och så! idag ringde chefen för hemmakväll mig, och fråga när jag kunde komma och fixa osv.. blir på onsdag efter att jag varit på körskolan, haha :D känns inte som att jag hinner med någon träning denna veckan :S aja det får gå.. nej nu ska jag gå och välja ut en bild, haha.. :D

sju

hej...
match idag, slutade 1-1.. skulle dock vunnit, men whatever.. palla! som Linney säger "nu spelar man bara för att spela" , david ska vi fixa damlag i ballingslöv ändå ;) hahaha.. nej nu blir det promenad med mamma och hunden!

åtta

hej :)
idag jobbade jag alldeles ensammen på salongen, det var skoj, lite långtråkig när jag inte hade något att göra! dock hann jag med fyra klippningar, lite läskigt att klippa på salongen utan att någon kollade det :O
åkte hem en runda innan jag beagv mig till Malmö och Louies place, Emma mötte upp mig på stationen, längelängesen det där du.. =) blev lite grillning med Louies lagkamrater, haha Madde var störd och jävligt kul typ det där.. mycket trevligt folk "vilken skön dialekt ni har", haha jo men tjena ;) tjatade lite på Louie om min tattoo också, tror det blir asnajs! befann mig sedan i hässleholm igen runt halv elva, fick hjälpa syrran lite på Hemmakväll , ska ju snart börja där, vet iaf hur man stänger och så nu :) hahaha!!      - imorgon blir det iaf match i Nävlinge och sedan städ, visning av huset på Måndag :O

En helt annan sak: onsdag, valborg!  Jag blev sjukt arg, ja och väldigt ledsen/besviken.. och jag sa vad jag tyckte och tänkte och visst sa jag lite förmycket.. men en del var ju sant! antingen kommer man eller kommer man inte, det kan man förvarna om tidigare, inget sista minuten grej, nej jag hatar sånt och det erkänner jag! (en del ursäkter kan godkännas) , ja, jag ber om ursäkt för mitt beteende, sånt som händer! och till er jag sa "stanna hemma på lördag!!!!", tar jag tillbaka.. det var bara något som kom ur mig sådär! självklart vill jag att ni ska komma! :)
japp då var det skrivet, eeeeh hej idiot? varsågoda ;)

förövrigt vann vi med 7-1 igår mot GöingeFF.. , ha lycka :D btw, jag vill ha en kisemise =) , godnatt..

A best friend is someone who will ride in the car with you, even after several near-death experiences

image69

rubriken passar iaf oss två, efter alla dom gånger jag åkt med dig är det ett under att jag fortfarande lever. men det är ju tack vare mig skulle jag tro! haha eftersom att jag hjälpt dig köra bil efter du fått ditt körkort, och ibland undrar man ;) vi kan skrika på varandra och skratta åt det efteråt, det är så det ska va.. även om min mamma ogillar dig ibland, haha ;) håll dig undan! du får faktiskt skaffa dig ett jobb här för jag min ekonomi klarar inte att bjuda dig på mer och jag vill inte att du ska bostätta dig köpenhamn :D så det så! du är bra, bättre -> bäst. du,jag och rihanna, bästa trekanten ever <3 jag älskar dig Emma "Ponnyplutt" Dahl!
(och nej jag är inte flata, haha, inte ens smygflata :D)


let it burn

hej :)
jojomen jag har faktiskt tagit tag i pluggandet, men så kom Usher - brun på the voice och alla minnen kom tillbaka.. okej ingen ny låt va :D men påminde mig om när jag, jonna och sara umgicks jättemycket ett tag, lyssnade ALLTID på den låten, jag menar verkligen alltid. började dock tänka på allt vi gjorde då, haha galet kul hade vi! nej nu ska jag inte va så bölig, och en sak till, vi drar ett streck över vad som händer igår tack! blablabla! nej nu ska jag kolla på Vänner, :) pusshej.

I don't understand why
See it's burning me to hold onto this
I know this is something I gotta do
But that don't mean I want to
What I'm trying to say is that I-love-you I just
I feel like this is coming to an end
And its better for me to
Let it go now than hold on and hurt you
I gotta let it burn

- you are not what I thought you were -

hej :)
1 maj idag, hurra! haha, blir förhoppningsvis massvis med körkortsplugg idag, det kan behövas. nu är det nära gott folk, nu är det nära! idag borde jag egentligen följa med familjen till bjärnum, men jag varken orkar eller vill, plus att jag har träning ikväll. har kiosken HALV NIO imorgonbitti, kul ju! idag har eller ja nu på morgonen har jag varit flitig, klippt och färgat utväxten på syrran, och klippt till luggen på mammas "unge" ; D haha .. idag är sådan dag jag verkligen inte orkar med någonting, absolut ingenting.. ;o men det gör ju inget, nej nu ska jag ta mig en pannkaka, ha det bra gott folk. ;o