Nygammal busspendlare

Sådär ja, då har man blivit bussåkare sen i måndags. Längesen jag åkte buss för att ta mig från A till B vardagligen. Har nästan klarat en hel vecka, wow! Var hos Alle igår och kolla på katt, så liten och söt han var, dock bara en vecka gammal men det går fort, ska hämta honom om sju, åtta veckor ungefär och även hälsa på honom nån gång innan.. Nu ska vi bara komma på ett bra namn, förslag någon? Ska gärna klinga bra med gismo. Då börjar snart min bussresa närma sig sitt slut, väl i stan ska man fördriva 50 minuter innan massagen. Får väl ta en kaffe på jobbet innan jag går bort till syrran, ska bli riktigt skönt för min kropp behöver det! Trevlig dag, fredag imorgon, visst är jag rätt på de nu?

don't wanna take a breath without you babe'

sitter för en gångs skulle framför datorn och skriver, inte ofta man gör det nuförtiden! förutom när man ska fixa med räkningar och annat tråkigt.. tänk va skönt det hade varit om bara fick lön och inte hade några räkningar alls? nåja, ska inte spåna vidare i det! har nästan precis kommit tillbaka från min joggingrunda på 25 minuter, och igår sprang jag bara 20 minuter för att rundan var betydligt kortare än jag tänkt mig, haha! två dagar i rad nu, ska försöka och inte tappa det nu.. dock får jag kramp i vaderna och sjukt ont i benhinorna :( men ska sluta gnälla så förbaskat tänk på de som har det sämre än mig! nu ska jag ställa mig och laga lite mat, eller snarare koka ägg och göra lite räksallad och räkmackor, mums! trevlig kväll alla :) förresten, idag kom mitt nya skal till iphonen, rätt nöjd med mitt inköp :)


Sol och 14 grader

Har varit en fantastisk ledig dag idag! Solen har värmt på och graderna har klättrat uppåt, ett stort plus! Så jag drog på mig jogging kläderna och sprang en runda i skogen, skönt :) sen städade jag bilen och det behövdes verkligen, härligt att ha det gjort. Nu väntar jag på Patric så vi kan åka till Markaryd och handla lite. Så länge kollar jag på ett repris avsnitt av fuskbyggarna, sjukt att folk bara kan göra så mot andra människor, kan du inte bygga så ge fan i att va i den branschen. Fattar inte att man kan förstöra så för en människa eller fler. Blir så arg, usch nej och ändå tycker jag synd om byggaren för att bli påhoppad så av en kamera, man kan sköta det snyggare!

Like a flower needs water I need you

Sitter på jobbet och inväntar mina första kunder :) det är lördag och helgen är här, för en själv innebär det bara jobb! Haha.. Igår blev det riktig myskväll med pizza, vin, godis och en film, eat,pray and love, lagom seg film med vissa bra och humoristiska bitar! Mellan mina två jobbpass blir det nagelfix, största problemet är vilken färg jag ska ha? Nåväl! Ut och jobba nu.. Trevlig helg alla :) All I need is you.... <3

Ny jobbvecka

Idag är det dags för jobb igen! Skönt och kicka igång vardagen! Tyvärr ska jag till tandläkaren först, får se hur många hål man fått på ett år nu då.. Som tur är har jag min försäkring så blir inga 700 idag :) alltid skönt att slippa en tråkig utgift! Denna helgen bjuder inte på några festligheter då det står jobb dubbelt upp på schemat! Så vi får spara det till nästa helg.. :D nu måste jag packa ihop och köra till tandläkaren, önska mig lycka till! :)

VIP

Då var det måndag igen och helgen är över :) har haft en fantastisk helg, blev kstad och Tbaren i lördags, har inte haft så kul på riktigt länge! Kom även in gratis, tur man har vip vänner ;) var även fantastiskt att träffa Emelie igen iaf, så sjukt kul! Låt det inte dröja lika länge till nästa gång :) ikväll kommer Denny och Mimmi hit så blir lite grillning, mums! Och kanske ett glas rött såhär på en måndag :) ska åka ner en runda till Ica nu och fixa lite tillbehör! Sen gå en runda med Kelly!


Home

Igår fick vi upp två hyllor och två tavlor samt spotlights och en lampa i hallen :) känns skönt att det börjar likna ett hem mer och mer! Kanske snart blir dags och börja planera inflyttningsfest :) får börja med denna helgen, på fredag blir det mys med emma dahl och på lördag blir det ktown och tbaren med Empa! Tjoho :D nu tillbaka till Sveriges mästerkock!