mjau

jag pallar inte plugg, speciellt inte när provet är på en hel bok och ett halv block anteckningar ;o men det är kul, se det positivt, okej. OKEJ, loggbok, läsa en bok, göra tusen uppgifter, matteprov, detta feta färgprovet, samhällsuppgifter, och säkerligen något mer.. hejhej.


your body is a wonderland

egentligen har jag väl inget att dela med mig av. förutom att det var oerhört roligt i fredags, korkade upp kvart i fyra och kvart i ett lämnade jag glaset :D emma lämnade oss halv nio.. och halv två lämnade jag festen. men vi tackar henne för festen ändå, det var mycket trevligt!
i lördags blev det cup och fyfan vad dåligt vi mådde.. men vi vann första matchen med 9-0 och sen vann vi med 5-1 och sen 2-1 och sen förlora vi med 1-5 och blev tvåa och fick möta krstad *JIPPI* liksom.. förlust med 6-0 HAHA inte jätte oväntat men ändå. och idag blev det bowling med familjen och sen mat på asia corner. fira pappa, fars dag ni vet! efteråt blev det qpoolen för min del med david o hans vänner;D sen kom mousie o kitty , haha riktigt kul hade vi.

tillbaka till skolan imorgon o jag orkar inte det är så mycket att göra hela hela tiden o att gå upp så tidigt är pest o pina. hata!!!!!! ja tyvärr, men tänk att klockan ringer kvart över fem o sen snoozar man till kvart i o stiger upp. yes godnatt!

jag pallar inte trycket kompis.

ja då stod vi där igen, eller hur ana? jag stod där igen. trassel, trassel, trassel & krångel. vem kan hamna i en mer intrasslad situation än mig?! ja ingen, såklart. eller jo, fast ana räknas inte. för bränner man vid makaroner tre gånger i rad (hur man nu kan göra det) så vet jag inte riktig vad man är kapabel till, hur svårt kan det vara liksom? eller att man inte vet vad Cranberry betyder så man får sitta inne i kulturhuset i 20 minuter innan vi kommer fram till att det är tranbär och att Power King - Cranberry inte alls var så gott som burken sa att den var.
 - jag struntar blankt i om du och din kompis Binki hittat TYP världens största tallkotte. "han heter faktiskt baki och inte binki! det var ingen tallkotte det var ett granbarr(?)" "ett sådant ansikte glömmer man inte" HAHAH! nej,
För tiden skuttar fram, å vi vet att
kan kännas tungt som fan, så ni ser att
man måste ta det lungt ibland, å ni vet att
annars sjunker man, så vi ser att
ta det lungt ibland (utan tvekan)
ta det lungt ibland

nej jag pallar inte trycket, pressen, whatever. Adjö,

det var inte igår.

lalala, sitter bara i skolan och väntar på Linduschka, ska åka med henne o Rune till skopunkten och införskaffa mig ett par likadana stövlar som Nathalie håkansson ;$ wooops, men dom är otroligt snygga, varma & sköna!
och sen ska köpa ett par pumps åt carro också, hittar jag inte ett tredje par ska hon också ha ett par likadana stövlar :P haha ..


"och jag vet varken ut eller in!"   och nej jag vet verkligen inte det.. allt jag vet är att det är självaste Emma dahls 20 årsfest på fredag, HIF-cupen på lördag, nästa helg har saw4 premiär jag vill se haha även om jag typ inte kommer våga gå ut från biosalongen efteråt, och på lördagen den 17e den efterlängtade avslutningsfesten med IFK Hässleholm Dam. Cocktailparty, lite smått kul =D haha äntligen!

aja later.