I never wanted to lie

varit på väla idag med martin och david, mycket trevligt. shoppade lite på gina, en kavaj, en kort jacka, jeansleggins och en jeansskjorta :) dyrt kalas det där. tänkte köpa en skjorta på solo med men kände inte att den var värd riktigt 400! efter det blev det lite idol med frita och frida. inget gym idag.. :( hoppas på det imorgon, är ledig då med. nu ska jag återgå till vänner :) god natt!



I knew when I looked in his eyes
That he was gonna be trouble for me

 


23 sep

dagen idag; jobb 10-18, inspirationnight 19-21, gymmet 22-23, i love.
nu är det en snabbdusch och sen sängen, nybäddad :D

dagens + , träffa jojo, a-c och np. me like :)

it's okey

ihelgen var det tjej/vinkväll som stod på schemat för fredagkvällen, men det blev lite partaj istället. mycket trevlig kväll :) lördagen jobbade jag först 10-14 och sen var jag hos madde från halv tre till halv sju, traggade lite skit, var ute och gick och kolla på tv. mys :) sedan åkte jag hem och typ sov. skön lördag :) i söndags var det kalas här hemma, syrran fyllde 29 i lördags och mamma fyller 51 på fredag så vi slog ihop det :) trevligt, grillat är gott! var sedan på bio med emma & lillan, såg på flickan som lekte med elden, brabrabra.. idag är jag ledig så jag och frida ska ner på gymmet vid två, we like och sen kanske jag ska träffa sara en stund, hoppas! sen ikväll blir det kanske gymmet igen, haha. eller mys med the girls?! nu ska jag äta frulle , mums. :)



it's my life imma do what I do and if you dont like it it's cool.


bumba

nej jag orkar inte uppdatera. idag har jag fixat gymkort på 24 så nu blir det ett jävla tränande, biff ska jag bli. haha :) så ikväll har jag varit hos frida och käkat tacos med emma, sen blev det godis och idol, haha och sen kom lillan med :) mycket trevlig kväll, som vanligt. <3 imorgon drar jobbet igång, onsdag till lördag, välkomna, :) och lägenhetsletande går ju åt pipsvängen, vill så gärna ha eget nu, kom igen!! sugen på och skaffa katt med så måste skaffa eget också, haha. nu ska jag kolla lite vänner och sover. natti :)

all good things come to an end..

var hos madde idag med SNEZ, riktigt kul och äntligen träffa henne igen. kallar redan tommy för jävla tjockis, det är bra madde det ska han ha. ;) madde: vill du sminka mig? hahaha.. så underbaaaaaar :) har saknat henne sjukt mycket!

nu ska jag försöka sova och stå ut en hel jobbdag imorgon innan det vankas helg.
äh känner inte riktigt för det heller nu. tack för idag snez <3



just shut up and listen

ny vecka!
denna veckan jobbar jag tisdag till fredag, alltså ledig lördag, skönt! ni är också mycket välkomna till salongen, drop in eller ring och boka, 0451-81818. :) idag efter jobbet var det lite fotbollslir med fritte, frida, maria, gustav, åström, ted, patrik, martin o ludde på väster. riktigt kul! efteråt blev det taco och idol hos fritte. myskväll :) kul och få träffa frida H igen, det var fan längesen. party ihelgen,?!
till en helt annan grej, madde gör fantastiska framsteg, har mumlat fram lite ord och är även flyttad från kstad till hlm nu. vilket är riktigt bra på alla sätt och vis. :) ska förhoppningsvis dit med snez på torsdag, WIII! nej nu ska jag slänga mig i sängen till en kopp varm oboy, eller te kanske. nighty :)

Just shut up and listen
Two hundred and sixteen
That's how many times that I went
Back and forth about it in my mind

There's something about it
That don't feel right


and I was thinking of places that I could hide

sådär ja, idag har jag städat och rensat lite, och fått ner de flesta grejerna i garderoben eller lådorna eller var det nu har hört hemma. nästan lite mysig känsla här inne nu och kanske vågar man släppa in folk här nu. haha! igår sålde mamma även sin soffa så den har förtillfället ersatts med luftmadrass och två stolar från altanen, haha, myspys. tänkte käka lite nu och sen damma av och dammsuga och sånt innan jag ska på massage 17.15, skööönt!! ja det är nog min dag, kanske ska träna ikväll eftersom jag missa de igår, men inte bra att göra det efter massage, hmhm! nu är det mat, lax & potatissallad, mums. take care




M.N-B <3

where will I be 365 days from now?

min lilla madde gör framsteg och jag önskar att jag kunde vara hos henne all the time. men får tyvärr inte vara där pga svinfluensan och sen jobbar man också så allt krockar. gosh! har ju faktiskt en massa massa skojsigheter att berätta och som jag vet att hon kommer älska! men så fort hon är redo ska jag springa dit och berätta det :)

idag har jag varit ledig så passade på att sova halva dan, ställa mig i kö till en lya på HSB, beställa visa-kort, lämna min klänning och köpa svart jeans leggins. åkte även till ikea efter att erik slutat jobba. köpte lite småsaker, en ny lampa, en liten "byrå" där jag kan samla papper och småsaker, ljus, ljusstakar, kuddar och ramar, var faktiskt lite besviken, fanns inte riktigt allt som jag ville ha :( golvlampa t.e.x. nu ska jag slänga mig i sängen och kolla lite vänner för ovanlighetens skull och sen sova. take care



haha <3