alla heter Glenn i Göteborg

igår var det lite lagfest. först träffades vi runt 16-tiden och delades upp i tre lag och sen körde vi nån lek! därefter gick vi till Ica för att handla, var grupp fick vars en rätt att laga, min fick huvudrätten och vi valde att göra baconlindad kycklingfilé med potatisgratäng, mumma!! alla grupperna var på separata ställen så runt 19 anslöt resten till vår station. förrätten blev champinjonsoppa och efterrätt choklad mousse med maräng. SUPERGOTT!! under tiden vi lagade mat svarade vi på lite frågor, vem som var snabbast, vem som suger bäst, vem skjuter längst osv. under kvällen körde vi olika lekar för att få fram rätt svar. jag var med i 'vem suger bäst?' jag svepte en cider med sugrör på 30 sekunder typ, ovetandes om att de två tävlande la sig. nåja :) vi hade en fantastiskt rolig kväll iaf, mer sånt!


onsdag morgon

då var det onsdag och jag ligger ännu i sängen och drar mig. borde gå upp och gå ut med Kelly så jag hinner det innan jag ska till jobbet. denna veckan blir det mycket jobb och det gillar vi, så man inte blir helt seg. nej nu får jag gå upp så jag hinner med allt innan jag ska köra! Ha en bra dag :)


unnar mig själv

idag vankades det lite jobb, mjukstart för helgen. imorgon jobbar jag 7-15,30 på kvantum och sedan 18-23 på hemmakväll så det blir en lååång dag för mig, undra vem som kommer sova gott i sängen imorgonkväll? ;) eftersom jag ska vara så duktig så unnade jag mig nyss ett par nya jogging/promenad/tränings-sko. det tycker jag att jag är värd, lite i alla fall! ha en underbar helg allesammans!
(klickade hemma dessa från footway.se)


bad time

efter att ha varit på en promenad genom byn så tänkte jag ta och bada Kelly nu så får vi hålla tummarna att hon kanske fäller något strå mindre så man slipper dammsuga varje dag.


alla hjärtans dag

hoppsan tappade visst bort skrivandet igen, det blir så ibland. häromdagen var det i alla fall alla <3dag, som jag började med lite jobb på kvantum men när jag kom hem möttes jag av detta. älskar dig patric!