Årets Nykomling

"Som ny brukar det ofta i huvudet stå still. Du förstod snabbt hur systemet gick till! Du är pigg o gla' Att du börja här var bra!" Årets Nykomling Viktoria Bojanovic ;D haha jelena, sanne och linda hade fixat allt superbra! hade jättekul och ser redan framemot torsdag :) yeeeeeey...
idag fick vi tillbaka nationella, vg+ på muntlig och vg på skriftlig del :D alltså ett starkt vg över lag så jävla nöjd är jag, låg på 7.4 och kul att jämföra det med empa o hennes 10.0 ;o hahah NOOOOT! menmen :)
nåja, ska bada med laget idag, har hyrt simhallen i två timmar, så så sköööööönt! hoppas vi inte ska simma massa längder bara , hihi:) nu ska jag pysa. hejhej =)

i have nothing'

   lite kass update , sorry och sorry emma ;p en sak jag glömt att nämna är att jag var och träna med madde i vittsjö i onsdags ;) haha, det var faktiskt riktigt kul! och jag har ju lovat snex att komma dit om hon stannar, HAHA! :D i torsdags blev det fotografering av projektet, trots att serny glömt det :o , men som tur var hade han lucka.. haha vår bokade tid hade försvunnit från kalendern konstigt nog. men men, bilderna blev skitbra!!!!!!!! :D och mina och nathys med, haha, serny var iväg och hämta ungarna en kvart och då fota vi med vår egna kamera, så sjutk kul. haha! i fredags var det praktik som vanligt och efteråt blev det qpoolen en liten stund och sen hem o packa sen tog jag tåget till sthlm .. :) när jag kom fram sådär sex på morgonen var det iskallt, det snöa och solen hade inte gått upp. myyyyysigt :) letade upp drottninggatan och loréal sen käka jag frulle och sen var det dags att bege sig till kursen (och som Cilla sa, man bara äter hela tiden) haha.. Men det var en mycket bra och givande kurs, alla var jättetrevliga och det var verkligen bra, tack ännu en gång cills :) åkte hem med thommy, och jag klarade hålla mig vaken hela vägen men väl hemma däckade jag ganska fint.! idag blev det qpoolen ett x antal timmar. =) men det är ju alltid trevligt. nu ska jag hitta något att göra. byebye =)





Share my life

Take me for what I am

Cause I'll never change

All my colors for you

Take my love

I'll never ask for too much

Just all that you are

And everything that you do

I don't really need to look

Very much further

I don't wanna have to go

Where you don't follow

I won't hold it back again

This passion inside

Can't run from myself

There's nowhere to hide

Don't make me close one more door

I don't wanna hurt anymore

Stay in my arms if you dare

Must I imagine you there?

Don't walk away from me

I Have Nothing

Nothing

Nothing if I don't have you

You see through

Right to the heart of me

You break down my walls

With the strength of your love

I never knew

Love like I've known it with you

Will our memories survive?

One I can hold on to?

I don't really need to look

Very much further

I don't wanna have to go

Where you don't follow

I'm holdin' back again

This passion inside

Can't run from myself

There's nowhere to hide

You're the love I remember forever

Don't walk away from me

Don't walk away from me

Don't you dare walk away from me

I have nothing

Nothing

Nothing if I don't have you

You, if I don't have you


rubriker är överskattat

   har varit ledig idag, hur underbart är inte det då? :) var nere på salongen vid två och färgade maddes hår, blev så sjukt snyggt, jag är nöjd ;) haha.. ska till sölvesborg och fota imorgon, jag längtar som fan, det är det som är det roligaste!!! :D men innan det ska vi ha redovisning/debatt , judendom mot islam.. jag har inte pluggat nåt. måste nog göra det snart om jag ska klara de ;p HE HE!

BTW, Snezana Stanic 20 år idag, "ja må hon leva ja må hon leva, osv" mohahahah :D SRETAN TI RODENDAN!! =D

ännu en ny vecka

helgen är över och det är ny vecka :) helgen har varit ganska bra om man säger så! i fredags var det apu och det var najs, pimplade lite vin, aldrig fel på en fredag! haha, sen var jag i qpoolen och kolla fotboll och efter det blev det lite raggarrundor i stan, och donken (SÅKALRT) glass OCH hamburgare! ahha ovanligt.. i lördags var det jubb och sen syppe. Q-bar såklart, shotrace med madde, typ sådär 5-6 shotar i rad, tack alla ;D haha.. igår behöver vi inte prata om, det var ganska illa.. haha! jaja så kan det gå..

Iaf så är det ny vecka och den gillar vi. på onsdag ska jag färga maddes hår inför projektet, torsdag är det fotografering som gäller :D och på lördag åker jag upp till sthlm för craft color utbildning, (tacktacktack Cilla) , sen hur jag ska klara mig i sthlm är ju en helt annan sak. nu har jag inte tid med detta mer. later =)

lalalalaa

   väldigt kort dag i skolan idag, slutade 10 istället halv tolv :) yey! haha, så jag bestämde mig för att följa med mamma och pappa och spela tennis med dom.. : ) det var faktiskt ganska kul, fast att vi var rätt kassa, iaf jag och mamma , haha, pappa är ju ändå ganska grym ;D haha! och jag har även sjukt mkt träningsvärk från igår! så det ska göras snart igen.. och ska snart bege mig till P2 och träna fotboll.. Mycket träning denna veckan och det gillar vi! =) snart kommer fritte o hämtar mig så får göra mig klar för träningen.. :D byebye

kändisreklam

   då var det äntligen över.. :) och gick det bra då? njaaej det vet jag inte.. men höll mig inom de antal ord jag skulle och fick med det jag skulle ha med, tror jag iaf ;D haha..
träningen igår var kanon, mycket spel och lite styrka mellan matcherna och avslutningsvis blev det lite löpningen, sjukt jobbigt men galet underbart efteråt :D blir lite träning idag med, ska upp till syrran och testa hennes träningsmaskin ;p haha.. men först och främst blir det till att fixa käk! :) hejdå, gå och snubbla!



i hate you for what you do, but i love you for being you...,

something else

   idag körde jag till min syster för att lämna bilen där och gå till stationen, men nej. jag hade glömt mitt busskort hemma så jag fick köra fort som fan hem, hämta busskortet och mamma.. köra till stationen och fixa en egen parkering, hoppa ut ur bilen och springa in på tåget precis innan dörrarna stängdes. vadå stressa innan man hunnit vakna ;p haha.. jobbigt som fan..

i skolan gjorde jag en ganska lyckad festfrisyr och en mindre lyckad volymföning och en söt skäggklippning på pappa :D haha.. så idag flöt det på ganska bra om man säger så. :D

förövrigt svarade emma på mitt mejl, lycka gånger tusen! dock höll hon inne på många detaljer den jäveln men ska nog få ur henne ett och annat :D nåja, nu ska jag slänga ihop min saker, ska köra och träna om en timme och sen sova hos syrran.. ladda inför nationella imorgon, yey! :) byebye then.



sådär på en måndag

    ikväll är jag så galet uttråkad , var med alicia en stund innan och jag kör bra ;D haha! mitt största problem just nu är om jag ska bege mig till syrrans place och slagga där.. eller hemma?! nåja.. blir en lång dag imorgon, skola 11-17 , jag ska klippa en skäggis, (pappa), sen träna 20-21:30. sen däcka för på onsdag är det skriftligt nationella , yey (not). hejdå!

(har slängt iväg ett mejl till Emma också, hoppas verkligen på svar snart)

"han är sååå snygg"
- neeeeeeej.
"han är charmig iaf då."
- neeej då är han mer snygg än charmig! / hahahaha!

sex and the city

igår hade jag och madde tacokväll.. lika kul som vanligt :D blev film sen med, Lösvikit - Robert Gustavsson. :) skitkul! haha, verkligen något jag rekommenderar. efter det blev det Beck också och sen skulle vi sova, dock tog det oss ca. 3 timmar att somna ;p somna väl runt tå och sen skulle man upp halv åtta, vadååå seeeegt.. drog till qpooeln för samling och lirade.. vann alla matcher och vi spelar den 24e igen! :) tillbaks här hemma igen kollade jag lite på vänner och sen kollade jag på filmen sex and the city, lika bra varje gång! :D

nu ska jag nog fixa te och lite mackor, får nog sova sen, är så sjukt trött! :) ännu en ny vecka med nya utmaningar som väntar. och på onsdag är det NP, svenskaB skriftligt. mindre kul..! nej kränge som gäller nu, (igen för ovanlighetensskull)

mohaha, "kunderna kommer, kunderna går.."



HIF - cup

kan börja med att säga att jag hade sjukt kul i torsdags. haha och snygg var jag med :D däckade ganska hårt hos syrran efteråt. och sen var det praktik igår, var ganska seg fram till lunch men sen så! :) på kvällen låg jag bara hemma i sängen och kolla tv, det var skönt! :)

idag har jag tillbringat halva dagen i qpoolen, trevligt. synd bara att vårt lag åkte ut :( hoppas det går bättre för oss imorgon. jag är riktigt laddad trots att vi samlas 8:15! haha... snart kommer madde och hämtar mig, tror jag, hon skulle varit här halv men hon är sen :o ska käka taco och lite så hos syrran eftersom hon åkte till kroatien idag, så vi har hennes place för oss själva. tror jag kommer spendera största delen av veckan där :D

Nu ska jag packa ihop mig och mina saker! :) byebye.



studenter 09'

ikväll är det studentfest med tema 90-tal. see ya!

how do you sleep while the rest of us cry

idag, på min lediga dag har jag skrivit klart mitt tal (för en gångs skull) ska bara öva in det till imorgon nu. haha! har fixat med utklädnaden till imorgon med Alicia också, kommer bli så sjukt sexiga. eller inte! men det får gå, kan inte komma som Spice Girls som de flesta andra ska :p har fått bilder av Carina från gymnasiemässan, dom som jürgen tog. så sjukt stark är jag.

Snart är det också helg igen, underbart, blir mys/tacokväll med madde på lördag hos syrran (som åker till kroatien samma dag). och på söndag är det HIF-cupen! KULKULKUL! kommer även att bo hos min syster nästa vecka! attans måste skriva loggboken med. ska va inne denna veckan :O not good!

'det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som "översvämmningar" om man inte får vara två om det. det är bra mycket trevligare att vara två.'

  

it's okey.

då var man tillbaka i skolan igen efter 1 veckas ledighet. och det var precis som vanligt.. och man ska väl överleva 7 månader och 9 dagar till, (HAHA!) slutade iaf tre timmar tidigare och det var ju bra. inte för att jag gjort något vettigt på den tiden. men ska bege mig till Emma en runda sen och måste även börja skriva på talet, (nej jag har fortfarande inte börjat, man orkar inte liksom),.

På torsdag är det studentfest i stan, temat är som senast gällde i kstad - 90tal, så galet tråkigt tema. men något ska väl jag och alicia lista ut. spice girls är nog ganska uteslutat eftersom att alla säkerligen kommer att vara det! någon som har en bra idé?! :D 

over and out, snart är det lördag!

but it's over now

igår lirade vi hästvedacupen, och vi lämnar det där. sedan sov jag igen lite, sen jobbade jag och sen var jag på Q-bar för sista gången med Emma & Louie. Nu när emma ska lämna mig sådär alldeles förlänge. fick ju ge en liten present, så jag bjöd på lite shotar :D mohahah.. fast emma hatar det, men ändå! fick köra o hämta madde, snez, becky o två till från kingan och sen tacka jag för mig..

Idag ska jag ska ta tag i mitt liv och skriva tal, har nationella i svenskaB på onsdag, det muntliga. ett tal, jahaaaa.. kan ju bli vädligt intressant. eftersom jag inte har en aning om vad jag ska skriva, vad för text jag ska ha, eller bild eller något annat överhuvudtaget. men först o främst ska jag nog bege mig till skopunkten med syrran. skoshopping <3

Emma Dahl; som alla kanske inte vet ska Emma flytta till Norge och jobba, ca. 153 mil bort i ett halvår eller ett år (typ tisdag eller onsdag åker hon & sandra). och nu undrar säkert alla hur jag ska klara av att vara utan emma så länge? det ska jag svara på, INTE EN JÄVLA ANING! vem ska jag nu ringa till och fråga vad jag ska göra med alla mina problem, vem ska nu berätta alla galna saker som bara emma kan, vem ska jag dra alla "Hitta Nemo" repliker med? - nemo, hahaha nemo.. jag fatta inte!?! tur är väl att jag har min lilla bok från emma, hennes tal till mig och vår skiva. jag kommer iaf sakna dig så sjukt mycket, men jag är glad för din skull :)