vecka 25

igår kom mina free samples från Bambino, en sked och en napp som man fick om man gillade deras sida och en annan sida var det nog också, nåja, gratis är alltid välkommet!
denna dagen har dessvärre börjat lite mindre bra, starkt illamående och huvudvärk, men det verkar bara borta nu, vila på soffan när regnet piskar mot rutan hjälper alltid. har även haft lite dansmaraton i magen, alltid lika mysigt!




mamma och pappa har varit och plockat majs och dom är gudomliga!


i tisdags hos mor rotade vi i en barnbox och hitta denna som min
syster ritat till mamma, hihi :)

en helt vanlig tisdag

idag var jag som sagt hos barnmorskan, hon mätte magen och den växte som den skulle. sen lyssnade vi på lillans hjärtat som slog på som bara den och vi fick båda känna och höra några riktiga karatesparkar :) och mina järndepåer var superbra så slipper äta extra järn, tjoho :)

fick även reda på min blodgrupp, som man egentligen kanske borde ha koll på vid ev olycka eller så, iaf var det en ganska ovanlig så kan räkna med att få lämna blod sen. i hate vanliga blodprov, lämna blod? skit med. men jag får väl överleva om och när det blir av :) nu ska jag inta soffläge och bara va!

senaste nytt

då var det ny vecka igen och egentligen har jag inte så bra koll på varken dagar eller veckor nuförtiden, varit lite stressad över de då jag ska till barnmorskan imorgon och jag har kollat hundra gånger i kalendern så att det verkligen är imorgon, och det är det! då ska magen mätas och lyssnas på hjärtljud, tror jag. ska bli ganska intressant faktiskt!

nyinhandlat till lillan från blivande mormor, hoppas hon kommer innan nyår

outfit från kräftskivan i lördags

och kelly viftade bort öronen igår


fredagsmys

fredagsmys! blir grillat kött (vildsvin för att lyxa), antagligen grillat för max tredje gången denna sommaren. vi har aldrig grillat så lite som denna sommaren, tråkigt. lyxar även med lite rosévin till mat, lite bra får man ha de.

och då mörkret kommer tidigt om kvällarna är det äntligen lönt att tända ljus! extra mysfaktor.
hoppas ni har en mysig fredag mina vänner!



karatematch i magen

igår fick patric äntligen känna lillan busa runt i magen lite mer ordentligt än tidigare, till och med så han själv sa "ah, där, o där". så himla mysigt <3


svårt att se på bilden kanske, men notera att jag ligger spikrakt men magen står upp på höger sida!


dagens

Gårdagens behandling har idag gjort mig något seg och orkeslös, samt den traditionella "tömma-magen-innan-frukost", BLÖ! men efter några timmars vila på soffan kom jag äntligen igång med några dagssysslor, återstår dock fler. men varför göra allt samtidigt när man kan dela upp det på flera dagar? eller senare ikväll, patric tränar ju ändå. nu ska jag vila en stund på soffan igen, energin är minsann inte på topp nuförtiden, hur ska detta sluta? :)

2009-12-31, efter 12-slaget blev du & jag, vi <3


fullspäckad dag

Idag har har det varit full rulle på schemat, dagen började med massage hos syrran, och det tackar min rygg för, så skönt! sedan väntade ett fruktansvärt tråkigt informationsmöte med arbetsförmedlingen, snark. dagen fortsatte med mat och fika hos min kära mor, fräsch tonfisksallad med pesto, oliver och kapris, och pannkakor till fika. efter detta var det en sväng hos nästa syster för att frächa upp naglarna, äntligen! har även hunnit fynda två vita ramar på netto för under 40;- (för båda), passar perfekt till ultradljudsbilderna som ska stå på lillans rum och en sovkudde på lidl för 130;- till mig själv för att kunna sova ordentligt om nätterna!

 


magbild

här kommer bilder på magen från idag :)


vecka 23

idag går jag in i vecka 23 (22+0), och har äntligen börjat känna lillan röra sig i magen, fångade en liten rörelse på film på telefonen.. men det syns dåligt på datan så ni får klara er utan film ;) men det är underbart och känna henne. dessvärre känner patric inte allt för mycket, sen förväntar han sig värsta karatesparkarna men dom får han vänta med lite =) ska ta en fin magbild sen och lägga upp. så länge får ni en bild på mina ögonstenar!


nytt till lillan

denna fina och supermysiga overallen har lillan fått av blivande mormor. perfekt till vintern!


tillbaka till vardagen

ordningen är återställd, patrics semester är över och det är numera bara jag och kelly hemma. känns lite tråkigt, är inte alls kul att va hemma själv. idag har jag egentligen en lång lista på saker att göra, men eftersom jag är ledig till fredag kan jag nog dela upp det under dagarna som följer!

sitter i soffan och längtar till vinter och snö, (trots en ganska fin sommardag ute idag). längtar efter att få julstöka lite, denna julen kommer förhoppningsvis bli annorlunda jämfört med andra jular, (förhoppningsvis: om lillan bestämt sig för att titta ut). längtar även efter att slippa må illa i snitt varje dag! nu ska jag inte klaga mer utan eventuellt ge mig ut i solen eller stannar jag i soffan en stund till :)


veckan i bilder

eftersom jag varit dålig på att uppdatera några dagar får jag visa i bilder vad som hänt sen sist! :)














lugn onsdag

fick en stor burk med nyplockade blåbär av mamma igår så imorse kände jag för att göra lite amerikanska pannkakor med blåbär till :) mumma! och pannkakorna var ju mycket lättare att göra än jag trodde :) och om jag orkar ikväll så blir det blåbärsmuffins!