att vakna upp bredvid dig är det bästa

hitta en del fint på ullared, :) så nu är finrummet klart, i stort sett, haha! så igår fick det blir storstädning och fixa lite, och köket har vi börjat måla också, bara luckorna kvar nu, ska bli skönt när det är klart! och måste fortfarande till ikea, men vet inte när jag ska hinna de. till helgen blir det toga party hos frida så måste börja kolla upp hur jag ska knyta lakanet :) och på söndag är det baluppsättning. =) innan dess blir det ev. frukost här hemma med syrran, dom har ju fortfarande inte varit här och hälsat på. och på kvällen blir det match likaså på måndag och torsdag. mycket matcher nu men det gillar vi, skoj :) nu kommer jb så ska tända lite ljus och göra det mysigt här :) hejdå!

i can feel your love...

sitter i bilen nånstans i kungälv, kareby. haha väldigt spännande, not. men fick följa med patric på hans jobb som resesällskap och för det får jag en eftermiddag på Gekås i Ullared. :D och det innebär att det är första gången för patric, får se om han hatar det så mycket trots allt!! :) lite sorgligt att det är grått & trist bara, hade ju hoppats på sol, men ack! hoppas på det imorgon, men lär det väl inte bli när jag ändå är ledig. och matchen igår vann vi med 2-0 mot sösdala, skön vinst faktiskt! kunde nästan nätat igen, tror det blir så i nästa match. tredje gången gillt :D höhö! 


2010-06-01

massagen i lördags var loveli!! allting lika skönt dock, men alltid skönare med 90 min än 30 :) på kvällen blev det jobb och det var rätt mycket och göra, avslutade iaf kvällen på Cats med patric & co, trevligt! söndagen var inte mycket och hurra för, jobb 12-21, tjoho! trodde aldrig det skulle ta slut., igår var jag iaf ledig och då gjorde jag inte allt för mycket vettigt, blev match på kvällen och vinstb med 3-0, jag gjorde nästan mål med vänstran , bara nästan. :) haha.. idag är jag också ledig och då ska jag på massage igen, härligt. har fixat lite annat med, ringde fritidsresor och ändrade vår bokning, ringde ronneby brunn och boka behandling, och bokade tid för lungtest, får vi se om det är allergi eller nåt annat som gör att jag inte kan ta djupa andetag vid ansträngning :) nu blir det pyssel här hemma. hejhej :)

5 månader idag, <3