tisdag

helgen blev rätt bra, ifredags var jag och frida en sväng hos mimmie på hennes 19 årsfest! men eftersom båda var helt utdöda och vi skulle upp tidigt för en tripp till väla tackade vi rätt tidigt för oss.. på väla fanns tyvärr inte jättemkt, men hitta iaf, armband, solglasögon, två tröjor och en klänning. på kvällen blev det avskedsfest för rickard och oskar, var jättetrevligt, men blev liiite för mkt för mig. haha, dagen efter var vi och kastrera katten och sen var det match, men spela bara en halvlek då jag fick en lårkaka :( idag har jag och patric varit och kollat på 5 lägenheter, men den första tilltala oss mest, får vi lov och göra vid köket själva så är det den vi ska ha! tjooho.. nej nu är det sängen snart för imorgon är det jobb!!


he's all I think about at night.

var och kolla på en trea idag men den var inte alls något att ha :( nåja, det är aldrig första bästa som gäller tyvärr. ska kolla en på tisdag med! :) har även ringt och bokat en tid till Gismo för kastrering, på söndag! innan han blir galen pissar ner hela lyan! och på lördag är jag ledig så då blir det Väla med frida, ted och patric. och på kvällen lite fest :) nu ska jag käka sen sova, varit uppe sen halv sju, och ska upp halv sju imorgon med. :)


senaste nytt från de senaste 48 timmarna

okej idag var patric och hämta bilen i Vannerberga som jag visa i förra inlägget, tjoho! här snackar vi bil, riktigt najs. dessutom är vi i full gång och leta lägenhet, japp det är som det låter, vi ska flytta ihop och letar därför efter en 3a, någon som har en till oss? ;) nåja räcker med information för den här gången. tjing :)


den du ;)

den här snyggingen blir vår ikväll.. tjoho :D



använd solskydd!

Kära studenter,

Om jag skulle ge er ett enda råd inför framtiden, då rekommenderar jag er att använda solskydd. De många och långsiktiga fördelarna med solskydd har bevisats av duktiga vetenskapsmän, medan mina övriga råd saknar någon som helst vetenskaplig grund - det mesta är taget direkt från mina egna erfarenheter på livets slingrande stig.

Så här lyder mina råd:

Njut av din ungdom, eller skit samma föresten. Du kommer ändå inte att förstå fördelarna med att vara ung förrän du är för gammal. Men tro mig - om 20 år så kommer du att sitta och titta på gamla bilder och minnas alla de möjligheter du hade och hur fantastiskt snygg du faktiskt var.

Få inte skuldkänslor bara för att du inte vet vad du ska göra med ditt liv, de mest intressanta personer jag känner hade ingen aning om vad de skulle göra när de var 25, och några av de mest intressanta 50-åringarna jag känner vet det fortfarande inte.

Slösa inte bort tid på avundsjuka, för ibland ligger du före, ibland efter. Loppet är långt och i slutet kommer du ändå att vara ensam.

Lyssna på hjärtat, ibland är det svårt att förstå. Men ta dagen som den kommer så visar sig vägen ändå.

Oroa dig inte för framtiden, de riktiga problemen i ditt liv kommer nämligen ändå att bli sådana som du idag aldrig skulle kunna föreställa dig. Och du - det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke.

Lär känna dina föräldrar för du vet aldrig hur länge de finns kvar. Och var snäll mot dina syskon, de är din bästa länk till det som varit och troligtvis de som kommer att stötta dig bäst när du som mest kommer att behöva det.

Tyck om din kropp. Använd den på alla sätt du kan. Var inte rädd för den, eller för vad folk tycker om den - den är ditt livs bästa verktyg.

Läs inte veckotidningar, de får dig bara att känna dig ful!

Lyssna på hjärtat, ibland är det svårt att förstå. Men ta dagen som den kommer så visar sig vägen ändå.

Kanske gifter du dig, kanske inte. Kanske får du barn, kanske inte. Kanske skiljer du dig vid 40. Kanske dansar du macarena på ditt guldbröllop. Oavsett hur det går så skryt inte. Men var inte alltför hård mot dig själv heller. Hälften av det du kommer att lyckas med är ren tur, och detsamma gäller för alla andra.

Bo i Stockholm minst ett år, men stick innan du blir för dryg. Bo i Norrland ett år, men dra innan du blir för trög.

Spara alla gamla kärleksbrev.

Släng alla kontobesked.

Håll inte på för mycket med ditt hår, för man sover väldigt dåligt på papiljotter.

Använd tandtråd.

Lär dig acceptera några obestridda sanningar. Priset stiger, politiker ljuger och du kommer att bli gammal, liksom att en dag så sitter du där och tjabblar om att "det var billigare förr", "politikerna var ärliga" och att "barnen hade större respekt för sina föräldrar".

Var försiktig med alla råd du får, och ha tålamod med de som ger dig dem. Kom ihåg att råd är en typ av nostalgi - det är som att fiska i slasken efter sånt som hänt, skölja av det och återanvända det som värdefull information.

Nu är skolan sluuuut, vi går uuuut. Lyssna på hjärtat. Nu är skolan sluuuut, vi går uuuut! Lyssna på Gert.

Tro mig - använd solskydd.

lips of an angel!

god morgon allihopa, trots att det var morgon för längesen för mig, var uppe halv sju idag, det var längesen jag behövde gå upp så tidigt. tog på mig joggingkläder och tog en banan och sen mötte jag upp Lisen för en timmes promenad, så sköööönt det var att få det gjort!! väl hemma igen har jag hunnit med en hel del, gått ut med soporna, plockat undan lite, fixat lunch, ätit frukost, duschat gismo och nu har jag nyss duschat. ska ta och fixa mitt hår sen ner på jobbet! allt jag har att göra när jag kommer hem är och diska :) SKÖNT. kanske gymmet?  nu ska jag och lisen försöka göra detta till en vana. tjoho!! ha en bra dag allihopa :)

It's really good to hear your voice
Sayin' my name
It sounds so sweet
Comin' from the lips of an angel


breathless

hemskt va dålig jag är på att uppdatera. nåja, patric har iaf kommit hem och det var ju en himla tur. skönt och slippa få sova själv!! ihelgen var jag iaf på beckys 20 årsfest och det var jättetrevligt, blev rätt lugnt för min del och på söndan blev det match mot hanaskog och det innebar vinst med 9-0, haha och måste bara nämna att vi vann med 3-1 mot FC Hässleholm i onsdags med, underbart :D hehe!! igår beställde jag nya dukar eller löpare som det visst heter från H&M, två som jag ska ha i köket och ett dra-på-lakan, behövde ett vitt sånt med och en jeanskjol :) idag har jag städat lite och fått undan alla saker som stått framme, har även bytt ut mina duntäckte mot mina sommartäcken, kan säg att det behövdes, :) nu ska jag göra thai mat, mums!

If our love was a fairy tale
I would charge in and rescue you
On a yacht baby we would sail
To an island where we'd say I do

And if we had babies they would look like you
It'd be so beautiful if that came true
You don't even know how very special you are

You leave me breathless
You're everything good in my life
You leave me breathless
I still can't believe that you're mine
You just walked out of one of my dreams
So beautiful you're leaving me
Breathless


städ-dag

då var man ledig idag med, idag SKA det städas och rensas och diskas och duscha gismo, det är några måsten. sen ikväll blir det nog gymmet med frida innan desperate housewives :) och lite mer björnbärspaj från igår, sjukt god var den. och igår träffa jag janina en sväng då hon är på besök här hemma. så kul och se henne igen efter hundra månader :) skulle setts idag men fr se hur det blir. nu ska jag äta frukost innan jag drar igång. ha en bra dag :)


SAKNAR!


Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love


så länge vi har varann...

så tandläkaren stal 710;- av mig för en undersökning och polering eller va hon syssla med. men inga hål än iaf.. men dom var på väg :( och en stor flaska flour fick jag med köpa.. nåja, fattig är ordet nu iaf :S haha.. igår åkte patric till åre och ska va borta till fredag, :/ kommer bli en tung vecka men det ska nog gå bra. hade myskväll med frida på kvällen efter dom åkt så blev lite taco, chips och så! idag fick jag gå upp alldeles för tidigt för och fixa mat till idag, sandra, lino & lava kommer till syrran så jag är här och fixar lite. hoppas det blir bra :) nu ska jag pressa hamburgare. hejdå :)


det var inte igår

eftersom jag fått klagomål så får jag väl uppdatera, jag nämner inga namn nathy ;) haha!! va har hänt sen förra måndagen? jag har lämnat in min data på lagning och den blev klar igår, 1400 exkl. moms, :S tur pappa kan ta momsen på företaget, najs tjänar man dom 350 typ!! kanske kan unna mig en ny klänning? hmm.. blev iaf sjuk i torsdags, jag sjuk?! inte okej, så fick gå hem vid 3 och sen var jag hemma på fredagen med :( inte kul men idag var jag tillbaka, skönt det! annars har det inte hänt allt för mycket, fixat mina gardiner i vardagsrummet, sytt upp dom 25cm, haha vadå liiiite för långa?! tur mor min kan sy :) i måndags firade jag & "poddan" 2 månader så jag fick en bukett blommor av honom, han kör stenhårt på det nu när jag tjatat, han fick en bild av mig som jag förstorat och satt in i en (min) vita ram. haha :) men han gilla den iaf! och nu har jag precis käkat lite efter en underbar träning, och på tal om underbart, snacka om vackert väder igår & idag, imorgon är mindre kul, tandläkaren 09,00, rapporterar imorgon hur många hål jag hade, :S god natt!!