svensk sommar

långhelg och midsommarhelg är över och det försvann fort, det vackra vädret försvann som vanligt lagom till midsommar! och att den ska återkomma lär dröja vill jag tro.. men lika glad för det är jag för jag börjar ändå på semesterjobb på tisdag så det är helt okej att det regnar! nu ska jag dregla lite till "vad blir det för mat".


summer paradise

åh du underbara värme som hittat hit igen, du är efterlängtad. har visserligen inte varit ute och känt på den allt för mycket ännu. men tänkte ta en promenix med kellan först och sen lapa lite sol i trädgården. det är nu man önskar att man hade pool, åh som jag önskar att det stod en pool på baksidan nu. får jobba på den där övertalningen lite mer, kanske ändrar han sig till slut? nu skäller kelly på mig så det är nog bäst att jag gör som hon säger :) have a great day u all.

våra pinsamma kroppar

spenderat senaste timmen åt att titta på "våra pinsamma kroppar" på 5:an. herregud säger jag bara, denna stackars lilla flicka fick genomgå cellgifter och benmärgstransplantiaton för att hon hade fotvårtor (och inte dom små heller). men tänk att fotvårtsmedel inte hjälpte utan allt detta fick hon genomgå. dessutom var det hennes lillasyster som var donator och när dom skulle ta benmärg från henne värkte det i hela min rygg och bara vid tanken gör det ont! men gud så duktiga som båda var :) att som 9-åring stå ut med allt detta! Imponerad blir jag. :)

det är inte lätt när det är svårt

första hela dagen på bake-off:en avklarad! det är mycket och det är snurrigt.. hur ska jag hinna lära mig allt? sitter ensam hemma även denna kväll då patric är och spelar fotbollsmatch. har passat på att putsa naglarna, så nu är dom korta och någotlunda fräscha igen! även denna helg vankades det jobb både fredag och lördag kväll, tur man inte har nån student detta året! nu ska jag ägna lite tid åt tvn innan jag somnar efter att varit uppe sen 04,45. god kväll på er!


cold summer

haft några dagars paus tyvärr. helgen har bestått i mesta del av jobb, hade stängningen både fredag och lördag på hemmakväll och igår var det kalas. idag var jag även på möte på af, jobbgaranti och tack gode gud att jag har sommarjobb så man slipper det! påbörjade idag en 3-veckors utbildning på ica på bake-off och sen kickar sommarschemat igång. ska bli skönt och få lite rutin på vardagen :)

vill även gratulera våra fina vänner Elinor och Jesper till deras lilla tillskott i familjen, när två blir tre! all kärlek och lycka till er från oss. <3