bildspam

dagens nybadade bebe med tuppkam
 
bebe myser med kisen, börjar bli något av en vana
 
pappan bysar med lillan
 
lillan i sin adidas-dress, redo för lite fotbollstittande
 
jag fick håret färgat av mia
 
jag sydde lite nya kuddar
 
lillan innan fotografering till tidningens familjesida
 
lillan tackade för sig och däcka
 
och hon va på babycafé
 
dagens glada pärla
 
och såhär blev vi i tidningen idag, HE HE

husmanskost-vecka

eftersom kokt potatis och hemmagjord brunsås var en succé hos p, som numera är något trött på ris och pasta, har vi kört potatis hela veckan. i onsdags blev det egen panerad spätta med hasselbackspotatis och torsdag potatisplättar (fick smet av svärmor till detta). gott som bara den! det finns ju nästan inget bättrr än husmanskost så igår blev det hemmagjorda biffar med stekt lök, potatis och givetvis hemmagjord brunsås. succé!





idag har jag och lillan varit hos min mamma och träffat lite långväga vänner och lillans moster. lillan skötte sig exemplariskt och "mormors" gunga på batteri är väl uppskattad av lillan.






väl hemma igen blir det lördagsmys, taco-vin-lördagsgodis! trevlig helg.

effektiv dag, typ

idag startade jag dagen med att stiga upp redan innan klockan slog 9 och fortsatte med en ordentlig frukost. en smoothie gjord på mild naturell yoggi, vaniljyoggi, banan och hallon plus en tallrik flingor med färska jordgubbar. yummi!
senare kom vår fina vän Emma hit på ett besök, alltid lika trevligt. Det här med att stiga upp i tid är ju egentligen fantastiskt, man hinner så mycket mer! typ som dagens middag, hel skinkstek, hemmagjord brunsås, potatis och rödbetor, tummen upp för mig!




nybadad, glad och sprallig bebis.






melodifestivalen

igår hade vi mello-mys här hemma med svärmor och hennes man. även om jag önskar att jalla walla dansa (som inte gick vidare från andra chansen) skulle vunnit, så är jag mer en glad att Robin vann. och låten sätter ju sig faktiskt på huvudet. det vore fel att säga att den va dålig.

lillan glad och redo för mello

idag har syrran varit på besök och även levererat en säng, så nu har vi äntligen en extrasäng i vårt ja, kontor/gästrum. så nu blir det att pyssla lite där inne och skapa lite myskänsla. först och främst behöver jag ett lakan till en 90 säng, kan va bra att ha liksom. haha! nu ska denna familjen ta och krypa till kojs, hoppas ni haft en bra helg allihopa!
 
redo för besök av moster i GRÖNT. hehe!

bildbombning

idag har jag lekt med kameran och lekt lite med bilderna, givetvis är dom på lillan!
 

jingle bells, jingle bells, la la la laaaa

nu ikväll monterade vi ihop vår "2 in 1 walker" till lillan, alltså en lära-gå-stol och en gunga, mycket bra uppfinning! bortsett från att vi fick hålla i lillan verkade hon tycka den var roande!
det var en himla massa funktioner på den här leksaken, bland annat spelar den musik, JUL-musik.... julmusiken kommer vara uttjatad lagom till advent. hehe!



idag har jag fått stanna upp 10 gånger och tänka efter vad det är för dag och att det faktiskt är fredag imorgon. jä jä so what du är ledig, alla dagar är fredagar. nej nej, helg är ändå helg och den är så efterlängtad, jag och p ska vårstäda, ja VI! mohahaha, han vet inte vad som väntar!




felvända bilder, hehe



"stulen av emma"


snurra på huvudet vetja och spana in galenpannan ;)


nostalgi :)

130302

hur många bilder kan man ta på ett barn? stackars lilla tös som har dessa telefoner och kameror av olika slag upptryckt i huvudet dagarna i ända. MEN varje ögonblick måste förevigas, och inte blir det mindre foton när hon är förkyld heller, hon kommer tacka oss i sina äldre dar.
 
pappa & dotter tittar tv....
 
lillan hamstrar..eller?
 

PUSS!



:)



The nanny


22:30 sa lillan god natt och sov till 06 *tummen upp*
 

Mar. 01, 2013

aaaaaaah jag skrev ett vårigt inlägg som försvann... skit också! i det stora hela innehöll de; våren är här, jag ska njuta av våren med en promenad senare idag, svärmor kommer snart på besök och ikväll ska vi mysa med världens bästa emma!



lillan och gismo somnade ihop igår, sötnosar