bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Ultraljud

Idag var vi på ultraljud igen för att kolla så att moderkakan växt med magen upp och inte låg kvar ivägen för bebis utgång! Och det hade den, skönt. Visade sig även att bebis låg med huvudet ner, och det var fortfarande en flicka, med massa hår på huvudet ;) kanske tittar hon ut lite tidigare? Vem vet ;) det var iaf väldigt roligt att få se bebis igen. Hihi, längtan är stor!


Tiden flyger iväg

Då intar jag och magen ny vecka igen, 55 dagar kvar. 55!!! Det går undan nu :)


Vecka 32 (31+5)

Istället för bilder på inköp, får ni bilder på magen :)


väntar, väntar och väntar...

är väldigt dålig med att uppdatera här inne, men jag har inte orkat och egentligen inte haft något skoj att skriva om, och inte nu heller ;) där är lite ny inhandlat till bebis så får ta mig i kragen och fota och visa er. dessutom börjar ryggen och bäcken och lite fogar ta stryk av tunga magen, och jag ska växa 2 månader till, hur ska detta sluta? :)
hoppas iaf jag orkar uppdatera inköpen innan veckan är slut! :)

såhär känner jag verkligen ;)

Smyger in julen

I lördags var vi på Liseberg med laget och jag hade med mig P! Vi gick mest runt och mös, P la även straffar och vann en "söt" gul anka, en geting på nåt annat och jag en rosa gris i en sån där klo maskin. Dessa pryder nu lillans säng! Så gulliga..
Idag skulle jag ner och handla pasta, fick med mig julmust och pepparkakor hem också, det var bara ett måste. Måste få lite försmak på julen och längta lite mer efter bebis, och som man längtar. :)
Nedan ser vi också skillnad på magen, v13 mot v29! <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/162220/images/2012/pic_5075b5789606ee498a022961.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/162220/images/2012/pic_5075b586ddf2b371ae0007b0.jpg" class="image">


hänvisar

Haha måste bara länka er vidare till en blogg jag följer och läsa om de facebooktyper som finns bland oss, ja och ni kommer alla känna igen dom.. läs även om HemligaHilda i kommentarsfältet, hon är klockren! :)
 

Var tar tiden vägen?

Går in i v30 idag, det är galet va tiden bara susar förbi en! :)


Vart tar tiden vägen?

Det är mindre än 80 dagar innan vår bebis är planerad att titta ut! Och även om alla stora grejer är inhandlade (tror jag) känner jag en oerhörd inre stress om allt som ändå behöver fixas. Tvätta påslakan, barnkläderna, och stryka! Hitta täcke och påslakan till vagn.. Småsaker som ska ner i skötväskan och lite sånt smått och gott! Lite blöjor, bhar, amningstillbehör, salvor och andra hygienartiklar! Nåja får börja lite smått, tänkte att väskan ska va packad innan oktober månad är över :)