waka waka

då var semestern över och jobbet är igång, jobb tis-lör och lörkväll denna veckan, så det är full rulle =) sölvesborg var great, tur man lärt sig hitta när man blir av med folk, haha! tråkigt bara att tåget dit var över en timme försenat och att tåget hem dagen efter var inställd så man fick sätta sig på en svettig buss :S väl hemma var det bara att packa om och sätta sig i bilen till melbby och stugan för en veckas avkoppling, riktigt skönt var det, synd bara att en vecka går så fort! på fredagen bjöd över andre, alexandra, ted och frita för lite grill och alkohol. mycket trevlig kväll (bortsett från vissa saker), som att jag blev inlåst på toa, tur det fanns fönster. nej nu ska jag hoppa lite på patric så han vaknar till liv igen ;) tjoho!!


i'd rather be with you

lördagen är äntligen här :) ska snart bege mig mot city och stationen och ta tåget till sölvesborg :) ska bli så kul och äntligen få träffa nathy, minns inte när det var sist, december? kanske! :S nåja ikväll ska det festas och det gillar vi. imorgon åker jag och love till mellby och stugan för en veckas semseter, ska bli loveli, hälsa gärna på oss =) nej måste pysa nu, ha de. puss


ångra aldrig något som fått dig att le

skrev nyss ett inlägg men det försvann för att jag råka trycka logga ut, suck! haha
inget viktigt jag skrev utom om mitt lilla busfrö och att jag äntligen ska få träffa nathy på lördag. nu blir det vänner i sängen. god natt :)


8 veckor