sådär rastlös

Vad heter du? - Viktoria
I mellannamn? - har inget.
Var bor du? - Stoby ;o
Trivs du där? - haha mmh visst.
Brukar du läsa horoskop? - jaa varje dag.
Har du körkort? - nej det har jag inte.
Favoritdjur? - katt och hund.
Vad spenderar du dina pengar på? -kläder och lite annat skit.
Senaste konsert? - måste varit siesta, typ sahara hotnights.
Festar du för mycket? - till och från.
Sprit, cider, öl eller vin? - cider & öl.
Brukar du bli full? - om jag festar så jaa. ;o
Antal timmar sömn inatt? - vem räknar?
Brukar du snusa? - nja har ju hänt.

FAVORIT:
Rum i huset? - mitt eget tack.
Typ av musik? - usch ja, jag vet inte.
Månad? - maj-augusti

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - jaaaaaaa ;$
Köpt någonting? - neeej tror jag inte.
Varit sjuk? - nehe du
Sjungit? - haha JAAAAAA
Sagt "jag älskar dig": nej
Velat säga till någon att du älskar dom? - lol nej
Träffat någon ny person? - nej inte det heller
Saknat någon? - ja min själ o dar.
Kramat någon? - JAAAAAAADÅ

SENASTE:
Låt du hörde: - Markus - everything changes ;D
Film du såg: - kejsarens nya stil såklart.
Drink du köpte: orgasm ;p
Du stal: - men jag stjäl inte.
Mat du åt: Snabbmakaroner :D

FÖRSTA:
Bästa kompis: - Caroline Andersson
Förälskelse: - Labbe
Begravning: - typ mammas faster.
Piercing/tatuering: - piercing i naveln
FIende: - vet i fan.

SENASTE:
Människa du slog: - Olga :D
Stora bussresa: - långa ? kroatien ett år sen.
Dusch: - idag.
Irritation: - idag när alla kalas mat var slut efter jag kommit hem från träningen ;@

no one knows you the way that I do

miss stupid.

tredje gången gillt säger dom. eller inte! ännu en gång har man lyckats hamna fel, tredje gången på mindre än ett år ;o skrämmande. vad ska man säga? nej finns väl inte så mycket att säga. så jag avslutar här . . .

sommarlovet börjar lida mot sitt slut ;o snart är det ett helt år sen man börja gymnasiet, lilla jag! haha. denna sommaren kan man väl inte direkt klaga över förutom vädret ;@ men helt slut är det inte än. imorgon drar träningarna igång. onsdag blir det kalas och lite fest. fredag; antagligen fest. lördag; ullared och kanske fest .. maddepadde fyller 18(!!!!!!!!) läger med fotbollen nästa helg, och sen avslutas lovet med hlms festivalen då lördagens förfest är anna & maddes 18(!) års-fest.  tjupptjupp jag har faktiskt bättre saker att göra än att sitta här och skriva.


madeleine nygren-bonnier, min allra bästa vän.
billabongen - madix - billa - ragnar - bong - midde - madde - nygge - bonne.
"imorgon är det iaf feeest på hög nivå
med världens bästa viktoria .
och det gillar vi som fan ! . "

"iaf . i lördags var min kära vän viktoria hos mig.
vi lagade mat, eller jag. viktoria gjorde salladen (:
fyfan vad vi käkade, typ 1 kg pommes (!) hah. <3 krängesatan.
viktoria : usch vad jag är mätt.
vi sitter och pratar en stund innan vi dukar undan.
tittar i skålen, typ inga pommes kvar.
jag : var du inte mätt?
viktoria : jo, men jag kan inte låta bli maten när den står framför mig så:P haha. för söt.."

"S!ESTA till helgen ;D uuuuuuuuh, NAJS !
melody club, neverstore, nikola sarcevic, sahara hotnights, salem al fakir mm. :D
det är två år sen nu, helt sjukt vad tiden går, men samtidigt känns det som om vi har känt varandra hela livet. vi kan skratta ooch fula oss, men samtidigt vara väldigt seriösa.
tror nog att vi är bäst på att snacka och vara "elaka i smyg", men jag gillar det, ja fyfan vad jag gillar det. att veta att man har ngn man kan berätta allt för och som vänder det till den positiva sidan - en äkta vän. vb"

'jo äre hotell vikz öppet på lördag?'    100 miljoner år sen . skärpning!  du är bäst, jag älskar dig.


Gothia Cup 2007

den bästa veckan i mitt liv hittills. HELT SJUKT : D

söndagen började med att installera sig och sen ta spårvagnen till Heden för att skriva in oss och sen bar det av till LISEBERG :D fick ett rosa åkband för hela veckan , haha.
måndagen började med att man fick gå upp och göra frukost, sen vare väl chill , lunch och dags att gör sig kar för första matchen mot norska Lillhammer, på Bergsjövallens enda Konstgräsplan. vänster yttermittfältare och lagkapten. vann matchen, 2-1. konstgräset hindrade inte mig från att glida;D  På kvällen blev det invigning på Ullevi, fräääääckt. en som friade till sin flickvän! mycket mycket gulligt.  
tisdag; match mot ett tyskt lag, nog det lamaste laget jag varit med om. men iaf så vann vi med 3-0 och det var väl bra. skulle vunnit med typ 7-0 men jaja. har för mig att det var liseberg denhär kvällen!
onsdag; match mot svenska Mohed och vi vann med 2-0. deras målvakt blev utvisad, här första matchen som innemitt tsm anna. efter här blev det grimbo för att spana in juniorerna som vann och sedan Heden för att spana in vittsjö som också vann. efter all fotboll begav vi oss på shopping i nordstan, hitta ett par jeans och skor! sen liseberg igen.
torsdag; slutspels match mot engelska Colchester, sextondelsfinal, vi vann med 3-2. efter att ha blivit halvt nersprungen av en ångvält. chockerade henne med att Inte trilla, starkt gjort. senare mot kvällen begav vi oss till Heden för att spela åttondels final mot Umeå södra, tyvärr förlora vi här, 5-1 ; ( men att komma till åttondelsfinal var mycket bra. vi spanade in vittsjö som vann sin match. mot kvällen blev det mest flummeri och trams. se vem som kunde vara uppe längst, fast vi beslöt oss sedan allahopa för att gå och knyta oss. var väl runt en halv fyra.
fredag; upp och packa, kolla j-laget som vann 1-0 via straff lagd av Berra! sen var det partille shoppingcenter som gällde, hittade en klänning, trosor, tröja och ja typ hängsleshorts ;D fina inköp. begav oss till Heden för att sen juniorerna åka ut i semifinal på straffar mot kroatien : D okej det var inte så kul, men kroatien är ju kroatien. sedan var det raka vägen hem, och runt 23 tiden var man hemma i sin egen säng. skönt men man saknar det ändå.

- domaren hur mycket är det kvar ?
- one and a half minute.
Myggan; vad betyder det?

moa; är det kyckling?
anna; (lite smårr ironisk) nej det är gris.
moa; jaha det liknar kyckling.


GREJ OF THE DAY.  (100kr delas ut till någon som gjort något speciellt, fattigare blev Jörgen Brink)
Robert Schelin
, för att ha tagit oss till gothia.
Moa Persson, anledning har jag glömt.
Emma Unkuri, hattrick mot tyskarna
Denise Olsen, nickmål mot Mohed.
Och till slut fick hela laget Grej of the day. men vi ska få annat än 100 kr ..

don't you know you're the one who makes me smile.

ojoj det är här. vi åker till gothia imorgon! det ska bli fruktansvärt kul.. fast själv har man åkt på ett hål på trumhinnan och går på pencilin. smärta säger jag bara! och läkaren avrådde mig från att spela men det kan han glömma.! haha, så det så .

igår var det krstad med anna gunnarsson. haha, trevligt, mysigt. och sånt! "du e du" . mös vid "havet" mitt i krstad , haha. sen begav vi oss in till torgen och centrum. träffade empa en liten stund, och sen nathy, NATHY! jisses människa det var allt förlängesen, haha. stötte dock på henne några gånger under kvällen, hon varna mig för polisen, haha men jag kom undan dom : ) blev lite dans på Lilla torg till las ketchup och Mambo No.5 , hahah! kvällen aavslutades tidigare än planerat menmen.. jag är nöjd och jag har en vecka framför i göteborg mmhm och sen massa partaj och hit & dit. nej får väl försöka ta och sova nu. hoppas allt är med som ska med, bäst jag springer och kollar...

vad ska vi äta? jag tar vad som helst, bara det luktar mindre än pumba ;D


Don´t you know you're the one who makes me smile
Don´t you know, baby look into my eyes
Oh can't you see, what I feel, you're everything I need
belive. and stand by me,

Cause I dont believe in you anymore

då var jag där ännu en gång, varför ? alltid samma sak. men ändå annorlunda varje gång. när man för en gångs skull inte lyssnade på vad alla sa, nu när jag faktiskt borde ha gjort det. i don't get it!
så, på söndag står gothia på schemat, äntligen ;D kurre, gunnar, jb och karolina i bilen, kan väl inte bli mycket bättre. och visst är det skönt att moa efter många om och med ändå ska med och spela :) tack!



jag är aldrig full, jag är bara i kemisk obalans! ,.- hästveda marknad, anna gunnarsson ;D

I miss you quite terribly ,.

jahapp år o dar sen, ber om ursäkt ;p vad har då hänt? mja fest, fest o fest tror jag, med Olga :)
filmkvällar, där Kejsarens Nya Stil varit huvudfilm, hatad av några och älskad av andra . "Jag köpslår inte med lantisar!!!!" HAHA! k.stad-dagarna har också börjat, fredag började med en resa över till Helsingör med anna, stella o alma! tillbaka i hässleholm blev det pizza, sminkning och förförfest i almas mormors(?) lägenhet. för min del blev det sedan examensfest här hemma, syrrans examensfest. sen k.stad , frimus o så.
sov bort halva lördagen och sen kom Olga och det var dags för fest igen ;D alla svek, men jag , olga, gunnar, madde o ida klarade oss bra! k.stad denhär kvällen innehöll citat ur lejonkungen3, pölsemannen korv, karuseller, och öltältet ;p efter många om o men kom jag hem.

denhär veckan drog Gothia-träningarna igång, gothia gothia gothia gothia :) en hel vecka, wow underbart. men jag håller på att bli sjuk så får knapra lite tabletter för att slippa det. hur skulle det se ut om jag gick o blev sjuk NU ?  nej menar väl det.

Vaaaad ska vi äääta? Jag tar vad som heeelst, bara det luktar miindre än pumba :D