Långledighet

Yes, idag gjorde jag min sista dag på praktiken så nu är jag ledig! Nu ska jag bara njuta och vila upp mig och ladda inför lillans ankomst. De enda måstena jag har är hälften av julklapparna och givetvis baka massa julgott (men det är inget tvång/måste). Julklapparna är mer ansträngande då jag inte har den blekaste vad jag ska köpa, oh well det löser sig :)

Fick en fin bok av chefen på hotellet som tack för denna tiden, viki aka bagarn' here i come :)


Fullgånget

Yes v38 (37+0) , nu är vi redo! Komsi komsi, och som ni förstår hade fullmånen ingen påverkan alls. Naturen svek mig, vad ska jag nu tro på? Kanske ska utnyttja trapporna på hotellet ikväll och imorgon, upp och ner, upp och ner ;-)


Fullmåne

Idag är det 3 veckor kvar till beräknat födelsedatum, aka 21 dagar! Idag/ikväll är det även fullmåne och det sägs ju att den ökar vattenavgång hos gravida. Mihihi! Det hade varit coolt om det va så. Jag får vänta till nästa antagligen! Nä nu ska jag inte va bitter men jag längtar så efter vår tös :)


Helgen

Igårkväll var jag och p på middag hos våra vänner E & J. Superduper mysigt! P & J fann verkligen varandra och jag fick nästan släpa ut P och avbryta pojkarnas "rep med bandet" :) men kul att dom har varandra att dela sin musiksmak med! Kelly var inte en av dom, hon blev livrädd för gitarren och låg nästan i ytterdörren, så långt bort hon kunde, stackars tös!

Idag ska jag och P ta oss till sydligare breddgrader, vi ska till Tomelilla och hälsa på Bo Ohlsson! Mitt Ullared som barn. Har inte varit där på säkert 15 år, ska bli ett kärt återseende och en mysig utflykt om han den där vaknar ur sin koma! :)


Nov. 23, 2012

berättar senaste veckan i bilder :-)


Surprise

Världens finaste vänner överraska mig denna fredag med en babyshower. Tusen tack till er allihopa, ni är guld värda!

Eftersom jag själv inte var så flitig med bilder lånar jag dessa två så ni får se lite utav de tjejerna ordnat!


Lalalala love

Vecka 36, 34 dagar kvar, 1 månad exakt på måndag! Ja jag må tjata att det är si och så kvar, men jag läääängtar. Samtidigt som det susar förbi har det känts som en evighet! Varje natt när man vaknar för ett besök på toa funderar man på vad gör jag om vattnet skulle gå nu? Haha! Drabbas av panik antar jag. Det får vi ta när det kommer, om det startar på det viset :-)


Hipp hipp hurra

Idag fyller världens bästa Emma 25 år! Världens största grattis till dig min fina vän, 25 är det nya 18! :-)


1+10

1 månad och 10 dagar, aka 40 dagar kvar! Förhoppningsvis max 40 dagar, tanken på att gå över tiden är ej så lockande just nu ;) hehe! Nu räknar vi ner och längtar och låter bebis komma när hon är redo såklart! :-)


Barnmorskebesök och så

Idag var det dags för besök hos barnmorskan igen. Lillans hjärtslag låg på 145 (mycket bra) och mitt blodtryck var tipp topp. Magen växer enligt kurvan och bebis ligger med huvudet ner, inte fixerad men ruckbar. Nästa mission, att hon fixerar sig :)

Just nu ligger jag i soffan, tittar på new moon och njuter av kaminens knaster i bakgrunden. Anar djup sömn om få minuter efter att varit vaken sen 05:00! God natt på er :)


magen

är dålig på att ta bilder på magen men det är så svårt så därför blir dom så få! ;)


att bowla höggravid

Hur gick det nu att bowla med den stora magen? ja, jo, ehe det gick väl.. visserligen kändes det som att hela bäckenet inklusive ljumskar skulle trilla av från kroppen och jag sträckte skinkan vid andra speltillfället. aouch! gick 9 av 10 klot i rännan? JA! slog jag strike? NEJ(?) (jag slår alltid minst en strike och minst en spärr)! kom jag sist? ja. blev jag arg som den dåliga förloraren jag är? nej, tänka sig. kanske för att jag var så dålig att jag lät det passera. lärdom? att inte bowla höggravid.

trodde ni det var över där? icke. hur har jag sovit inatt? katastrofalt. hade en katt nere vid fötterna (som jag gärna inte ville sparka ner), en halvt onykter man i sängen som snarka och gärna la armbågen i ansiktet på mig gjorde det inte bättre av att jag inte kunde vända mig eller överhuvudtaget röra mig. men bortsett från detta hade jag en väldigt trevlig lördag :)
 
nu blir det pizza och soffmys, just vad en söndag kräver! =)

Lördagsmys

Idag är det lördag och jag är ledig, helt underbart! P är i stan och hjälper sin syster renovera sin nya frisörsalong så själv häckar jag på soffan.
Ikväll ska vi på middag hos D&B och efteråt blir det bowling om inte magen tar emot för mycket, hehe!

Vill även passa på att gratulera Alde på hans 5 månadersdag. Hipp hipp hurra! (Hoppas hans mamma E ser detta, fniss)

Trevlig helg på er :)


1 november

Vecka 34 är här! Det går så snabbt att jag själv knappt hänger med, det va nyss "bara" v25? Gulp!! Det börjar alltså närma sig förlossning och än har inga nervositets känslor uppstått, ÄN!