they say the cool is all over me'

idag kunde jag nästan slagit ihjäl david;) "jag kommer vid 13-14 och klipper mig" han dök upp runt halv sju, hahaha. under den tiden hann jag se Jodie marsh planera ett bröllop på sex veckor och samtidigt hitta en man, lol.. dock hade hon redan en kille, jäjä! patetiskt.. kollade shrek2 med syrran, och var på långpromenad med hunden. och när man anländer igen ligger det ett grishuvud i köket????? hallå!! det var rätt äckigt, + att när jag klippte david kommer Lilla med en grisfot eller klöv eller vad det heter :S 
sen blev det kebab och filmmys hos Gustav med david, ekan o martin. Lärkan & Maria hälsade på en stund. 

förövrigt är det jävligt mycket julafton på måndag och ännu mer fest på tisdag :D  

Adam Tensta - My Cool


det är något av en.. tradition!

yes! igår försov jag mig två timmar, minst.. missade treornas härliga julshow, dock var det lärarna som var med i showen för det mesta, menmen! märks att lovet behövs.. sen var det lite käk o så och efter det bar det av till Sölvesborg!! woooooho, färgade mitt hår, behöll det svarta och gjorde resten vioeltt och en vit slinga framme i luggen. dock tappade jag lite hår ; WAAAAAAAH! men vafan jag har ju mer hår. sen drog jag slingor i hätta på nathlie, och färgade hennes utväxt såhär inför jul&nyår.. det blev lite skratt åt americas funniest homevideos innan vi begav oss mot badhuset.. simmade tio längder och bubblade resten av tiden! runt nio tiden tog jag tåget hem och två minuter efter tåget lämnat sölvesborg får jag ett sms, av nathlie. "du glömde ditt smink"
Så imorse var det bara att sätta sig på tåget, med pappas tomma batterier så jag inte kunde lyssna på min mp3, och sen hämta mitt smink. sen åkte jag hem igen, JIPPI =)

förövrigt har det varit en mindre road dag, kollade film och sen mös jag med Lilla & mamma.. och nu ska jag sova, för imorgon runt 13-14 tiden kommer david och ska bli klippt. god natt!

http://bojanovic.bilddagboken.se/

ett gulligt jullov

woho! imorgon är det julavslutning, jag vill mest ha det nu så jag kan  säga att det är lov. ett otroligt välförtjänt lov. eller  nja jag skiter ju i allt så jag har väl inte haft det så jobbigt denna terminen? jo men tjena!!!
förövrigt ska jag till sölvesborg imorgon och färga håret på mig själv och nathy. börjar bli något av en TRADITION! hahaha (greveholm)! efter det ska jag hem och leka med bonnier. kanske fest sen? det tror du... eller på fredag? ;) haha. jag vill nattan. & på lördag ska jag klippa min käre vän David och på söndag har jag två klipningar, ev. en färgning! fan jag ska bli rik.
julklappar? waaaaaah inte köpt inte :S julafton på måndag, juldag=fest på tisdag!!!!!! sen färga, permanenta och klippa frida den veckan;D och sen nyår såklart , hahah...

yeeees, chilldill nu är det en film och sängen. goood night!ge mig lov.

förlåtförlåtförlåt, att jag inte uppdaterat, ska bli bättre, säger jag varje gång. haha
igår och idag har nog varit dom jobbigaste i mitt liv, speciellt igår. alltså att man kan irritera sig så mkt på någon och skolan, arbete, prov, hemuppgifter och så vidare. som ana sa idag, man har fått kort stubin den senaste tiden märks kanske att ett lov är välbehövt?


på grund av rastlöshet eller nåt så har denise gjort om lite bilder:

nu ska jag sova, halvdag på salongen imorgon, sen färga utväxten på tetka (faster)!