utflykt

idag har vi varit på bauhaus och skulle köpa golv till barnrummet, det golvet vi har i resterande rum. men dom byggde om på bauhaus och allt var huller om buller och det tog ca 40 minuter innan vi kunde hitta golvet, som var utgående, vilken tur att vi hann innan det tog slut :) så imorgon hoppas jag det kanske kommer på plats och sen kan jag äntligen börja inreda!! lillan har även fått fina strumpor av både Emma och blivande mormor, exakt samma, haha. men man kan väl aldrig få för många strumpor?


bakkväll

eftersom jag kände mig ensam och rastlös satte jag igång och baka, började med att åka och köpa ägg och socker (då det var det enda som fattades trodde jag). skulle först bara baka kladdkaka men blev sugen på kanelbullar, hade ju en jäst liggandes i kylen, ack den var gammal så provade recept med bakpulver, och det blev faktiskt helt okej :)

Kladdkaka

2 ägg
3 dl socker
100 gram smör/margarin
1,5 dl mjöl
5 msk kakao

  • sätt ugnen på 175 grader
  • blanda ägg och socker poröst, gärna i maskin
  • smält smöret och tillsätt i socker/ägg blandningen, blanda
  • tillsätt mjöl, blanda
  • tillsätt kakao, blanda till jämn smet
  • smörj en ugnsform och häll i smeten
  • ställ in i 20 min mitt i ugnen


ut med det gamla och in med det nya

det är verkligen härligt att Patric har semester och jag är ledig men vad hjälper det när det är OS på tv? han sitter som klistrad framför det. tråkigt! och ikväll försvinner han på match, vad gör man då? har iaf plockat och tvättat lite under dagen och fått sålt bordet och mattan i köket med lite hjälp av syster! vilket är perfekt för då är det bara att hämta hem de nya möblerna :) längtar!


denna mattan och detta bordet är nu sålt!

bildspam

här kommer lite bilder på massa babyprylar, bland annat av det som shoppades igår, det som shoppats innan och det som blivande farmor&mormor samt moster inhandlat! och på första presenten av Alde, en snuttefilt diinglisar =)













Ullared

har spenderat dagen tillsammans med mor och syster i ullared på gekås, blev en del inköp till den lilla! ska se om jag kan fota lite av det en dag så jag kan visa =) det som fattas nu är golv i det blivande babyrummet innan inredningen kan kicka igång på allvar! just nu står allt i garderober. här kommer bild på ett styck full vagn och mys overall lagom till vintern till lillan :)


sneak peak

här kommer lite bilder på köket nu när kaklet med är på plats, äntligen. nu väntar ny matta, nytt bord och nymålade stolar med nya dynor =)


semesterdagar

här kommer några bilder från våra lediga dagar ute i stugan!






måndagmorgon

här kommer bild på klänningen. idag är jag ledig och nu ska jag måla färdigt i gästrummet! bättre sent än aldrig!

 


imorgon är det fredag

Har haft en sådär lite smått effektiv dag idag med! Först jobb 7-14 och sen en fika med Mia och ett besök på blå! Sen lite tilltugg hos mamma innan vi åkte och plocka jordgubbar. Har även planterat om blommor, så de vissna är ute och de nya inne igen. Nu ska jag njuta av lite jordgubbar, mums! Bildfattigt idag med, tyvärr!


hard work

har idag jobbat vad som känns som hur många tusen timmar som helst, 7-16, haha. men med lite att göra är det extra många timmar. efter jobbet var jag hos mamma och hämta min klänning som äntligen är färdig, påbörjade sy den i 9an, den är ju inte skitsnygg men det är mest att jag sytt de största delarna! väl hemma igen, då den spenderas själv, har jag storstädat, vikt kläder, diskat, skurat och dammat, dammsugat och moppat. nu skiner det nästan här ;-) nu ska jag bara luta mig tillbaka i soffan och njuta. hoppas ni har en bra dag allihopa.