långlördag

första ledig lördagen på väldigt länge känns det som, dock jobbar jag ikväll, men skönt att kunna sova ut lite iaf!! igår var det match med u-laget, vann med 1-0, riktigt skoj och spela och se alla så peppade! :) sen blev det tacos med frita och lite vin och så! ska snart bege mig till syrran på massage, det är efterlängtat! oj ska va där om 3 minuter. bästa jag springer nu :) ha de.-

you're the light in my life

ska se om jag kanske kan få igång det här skrivandet igen :)
inatt blir första natten själv i nya lägenheten och första ensamma natten sen pojkarna var i Åre. som tur är så blir det bara två nätter denna gången. hoppas jag kan somna men får väl bli som på gamla goda tiden och somna till vänner medans pojken är i tyskland och super & badar :) årets siesta är också igång men det här året så bojkottar jag faktiskt det, förlåt men så är det och va vuxen haha. nej men kostar på tok för mycket, inga bra band och jag jobbar! nu blir det minsann sängen och lite vänner, hoppas katterna lugnar sig snart så man kan sova :) god natt alla..


gamla goda tider


900511 - 100511, 20 år

då var den stora dagen här, dagen jag fyller 20, overkligt, dock känns det ingen större skillnad, märks väl inte förrän man shoppar på bolaget ;) haha!! nu ska jag fixa lite frulle eftersom ingen fixa frukost på sängen idag, hmm! haha.. pusshej!