Underbara lediga helg!

Idag hade jag ett mardröms pass på jobbet, 9-19, känns som att klockan står still under hela dagen. Men sen helt plötsligt slår den 19 och då jublar man. Beger oss på ett mycket trevligt kalas hos syrran och ivek (födelsedagsbarnet). Nästan nyligen hemkomna och inväntar John blund. Imorgon ska köksluckorna hämtas hem igen och blir en sväng på loppis eventuellt!! På kvällen blir det mys med fina flickor :) god natt Sverige!


Födelsedag!

Idag har jag haft en ledig dag så jag har inte nyttjat den allt för mycket. Har plockat ner köksluckorna så imorgon åker dom på målning! Skönt :-) ska kolla bänkskiva imorgon med och sen ska vi ha kakel med och sen kommer vi nästan ha ett nytt kök :) idag fyller även vårt hjärta 2 år! (14 år i hundår, vadå tonåring?) haha!!Something else

Helgen kom och helgen försvann! Det vankades jobb och allsvensk premiär i vittsjö. Bra match men regnet förstörde stämningen något! Har iaf sett en allsvensk match ;) åh, helgen invigdes med seriepremiär och vinst, 3-2! Hoppas alla haft en bra helg :)


en skön ledig dag

underbart med lediga dagar, har legat i badet en stund med en ansiktsmask, så nu är mitt ansikte babylent! så himla skönt. nu ska jag åker ner en sväng till ica och handla lite så jag kan ha maten klar när patric kommer hem från jobbet. =) ikväll blir det äntligen träning igen!! hoppas ni har en bra dag allihopa :)lite sommar hade varit mysigt

the angels never arrived

idag har jag och lisen återigen jobbat ihop, och det med tempo, vad annars när lisen är i farten? ;) så roligt att få jobba ihop igen. var ett tag sen nu! efter jobbet var jag på kafferep hos Elinor :) alltid lika mysigt! imorgon är jag ledig och då ska jag försöka göra lite vardagssysslor och ringa lite samtal och sådant, sen slipper man tänka på det mer.. kanske eventuellt måla färdigt gästrummet om jag orkar ;)


kan man bli sötare? knäppis-kelly!

Kalasande

Idag har vi haft kalajs för Patric, öppet hus så alla (i stort sett) kom samtidigt! Men det gick bra idag, halvsover dock redan i soffan och önskar jag hade haft sovmorgon imorgon men ack! Ska återigen få jobba med min fina vän Lisen! Vi ska städa lite :-) bästa teamet förmodligen! Hoppas ni haft en fin påsk där ute!

Kelly är trött på att åka bil!


Idag är ingen vanlig dag

Idag har jag återigen packat sill på jobbet inför påsken, 7-17:30, skulle slutat16:00. Hej övertid! Nu är jag sjukt sleden.
Har precis ätit lite smörgåstårta eftersom hjärtat fyller 25 idag. Stor kille nu! Lite kaffe och tårta på det och mysa i soffan.