Elliott Yamin - Fight for love:)


Pitbull Ft. Akon - Shut It Down

onsdag: vinkväll
torsdag: smygpremiär av Harrys, mingel
fredag: taco&vinkväll
lördag: fest

alkoholen har flödat onsdag till lördag. haha :) jag och frita invigde iaf mitt nya hem med att partaja, bara vi två då ja :) trävligt. sen blev det qbar en sväng, sprang på jojo, riktigt kul och se henne där :) me like. igår var ana uppe hos mig, trevligt att få tragga lite skit med henne! sen efter det var jag en sväng hos frita! idag har jag städat och diskat halva dan, fan vad det såg ut. sen gick jag ner på stan och skulle hämta min ring, som fortfarande inte är som den ska, hur jävla svårt ska det va liksom?! sen åkte jag med mor&far till jysk, sen hem till dom och fika, sen var jag och mamma på netto och handla och nu sitter jag här och väntar på maten. och senare ikväll blir det träning med frita! tjingeling*rihanna - te amo


keep you much longer

hemma från london igen och det första som händer är stopp i avloppet på toan, suck! nåja fick hit sydspol så dom fick fixa det och det gjorde dom, men jag fick sanera hela toan efteråt, typiskt, haha! har även städat idag och lagat mat, ska snart ut till mamma igen och hämta syrran sen till gymmet med FRITA :D imorgon ska jag till IKEA med BONNI! har inte träffats på sjukt länge så det ska bli riktigt kul :D woho.
london då? london är en härligt stad men stressig och massa massa folk, så för en helg är det skitbra, men inte och bo och så. hade iaf en fantastisk helg och tack alla för det :) mihi. mässan var verkligen en upplevelse och mahogny visningen var skitbra med. kommer bilder sen, cilla har mitt minneskort förtillfället. byebye :)LONDON BABY!

ja det är mycket möjligt att jag tjatar, men det ska bli såååå gött! har sett framemot detta sen ja, sen en lång tid tillbaka iaf. haha :) sitter hemma nu och går igenom i huvudet om allt är med, pass och biljett är med iaf, viktigast! sen kan man köpa resten där, haha... ska snart gå ner till stationen och inhandla allt jag behöver på pressbyrån, lite pyssel och något sött. ha, nåja nu sticker jag. är tillbaka på måndag :) byebye

baby I can see your halo

allting har kretsat runt lägenheten på sistone, det har målats, städats, fixats, inhandlats och så vidare :) men nu börjar det likna något. blir flytt ihelgen, söndag! dock har jag själv inte varit så engagerad utan jag har jobbat hela veckan, och även imorgon, på kvällen blir det nog trots allt party. kan ju inte svika en lördag ;p haha. dock inte kstad nate :( får bli ganska lugnt ändå, så jag pallar flytta dagen efter, haha! sen är det bara och fixa som gäller, jobb onsdag och halva torsdan, åker till borås på eftermiddagen där, sen gbg - landvetter och sen LONDON på fredag till söndag. frisörmässa, men kommer även innehålla shopping, sightseeing och lite party. me like! nu ska jag sova så jag orkar med en hel lördag! god natt :)

bäst just nu och alltid, Beyonce - Halo. älskar den.

så är det..

dålig update! men allt jag har att säga just nu är att jag fått lägenhet. flyttar om en vecka, i hope. katshing!!Jag och amanda innan björket förra lördan. (: